Minuut stilte voor Herman Anderson en Wim Steenhagen

Minuut stilte voor Herman Anderson en Wim Steenhagen

Een minuut stilte voor Herman Anderson en Wim Steenhagen

Tijdens de zomerstop ontvielen ons twee prominente BFC-ers: Herman Anderson en Wim Steenhagen. Beide ereleden werden voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd, BFC-Sporting Almere afgelopen zondag, herdacht met een minuut stilte. De BFC-spelers droegen een rouwband.

De familie van Herman Anderson werd op uitnodiging van BFC ontvangen in de bestuurskamer en woonde de wedstrijd bij. De twee kleinzoons van Herman Anderson, Bas en Tijs, verrichten de aftrap.

Wim Steenhagen

Oud bestuurslid/penningmeester Wim Steenhagen overleed eind augustus op 79-jarige leeftijd. Wim Steenhagen speelde een belangrijke rol in het weer gezond maken van onze vereniging toen BFC in financieel zwaar weer verkeerde en verkreeg mede daarvoor het erelidmaatschap van onze club.

Herman Anderson

Ons aller Herman Anderson overleed op 31 juli jongstleden. Hij werd 71 jaar oud. Voor zijn grote verdiensten voor BFC kreeg Herman Anderson de hoogst mogelijke onderscheidingen: Lid van Verdienste, Erelid, drager van de Gouden Speld van de KNVB en Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ons secretariaat draagt sinds 2013 zijn naam: de Herman Andersonkamer. Voor een uitgebreid in memoriam klikt u hier.

BFC dankt Herman Anderson en Wim Steenhagen voor hun belangrijke bijdragen aan onze club. Zij zullen voortleven in de herinnering en historie van BFC.

familie herman anderson met  team

De familie van Herman Anderson omringd door de spelers van BFC 1