Lustrum BFC Gooische Meisjes Toernooi op 6 en 7 juni !

gmtRuim 600 meisjes zullen volgend weekend voetballen in sterke poules en zich vermaken bij de vele kraampjes (Ibiza armbandjes, verse ijsjes van de IJsbrommer, kleding van Tumble ’n dry, GSUS en Elmade, haarversiering van onze sponsorkapper Interhair en vele soorten mooie voetballen van Gobelinsky Sport). Maar natuurlijk kan iedereen tussendoor ook wat bijpraten in het zonnetje, want het belooft mooi weer te worden! Het toernooi wordt gesponsord door Albert Heijn Hilversumse Meent, Creative Keet en Top Kantoor en Repro.

Alle wedstrijden hebben een scheidsrechter, zodat alle leiders gewoon eens langs de lijn kunnen kijken naar hun meiden. Oudere speelsters nemen de wedstrijden van de zaterdag voor hun rekening en onze eigen scheidsrechters fluiten de zondagse wedstrijden. Ook worden alle nevenactiviteiten begeleid door speelsters van BFC. Elke toernooidag start met een gezamenlijke warming up, verzorgd door een student van de Hogeschool van Amsterdam; Sport, Management & Ondernemen.

Na een aantal succesvolle jaren met touwtrekken zal er nu gestreden kunnen worden om de Schotcup. Op elke toernooideel is er een mooie beker voor het meisje met het hardste schot dat eerlijk word gemeten met een snelheidsmeter (natuurlijk mag iedereen het eens proberen).

Onder de E- en F meisjes zal het op 1 juni te lanceren nieuwste boek van schrijfster Barbara Scholten worden verloot. Zij stelt een aantal van deze boeken (met voetbaltips van Daphne Koster) ter beschikking voor ons Gooische Meisjes Toernooi.

Kortom, volop voetbalplezier op het vijfde Gooische Meisjes Toernooi! Het mooie is dat je geen voetbalster te zijn om even langs te komen, hoor! In de toernooiboekjes vindt u alle informatie.

 

Tot ziens!