Laatste kans inschrijven vrijwilligersprogramma

Nog niet alle BFC-ers hebben wij terug kunnen vinden in ons online vrijwilligersprogramma.

Wij zouden het heel fijn vinden als je een steentje bij wilt dragen. Zo is bijvoorbeeld onze vaste schoonmaakploeg heel blij met extra ondersteuning op maandag en vrijdagochtend of wat te denken van diensten bij de toernooien om wedstrijden te fluiten, kraampjes te bemensen, te assisteren in de keuken of onderdeel uit te maken van het Green & Clean-team.
Dit is een korte opsomming, maar er is meer.  Log daarvoor in bij het online vrijwilligersprogramma.

Voor de voorrondes en finales van het schoolvoetbaltoernooi op 29 en 31 maart, 7 en 12 april zijn er scheidsrechters en EHBO-ers nodig. Deze diensten staan niet in het online programma. Wil je daar bij assisteren, stuur dan deze week een mail naar verenigingsmanager@bfc-bussum.nl .
Kijk ook eens op de website onder het kopje vacatures en misschien kun je daar wel scoren met je talent.

Dit is overigens de laatste berichtgeving die wij doen om je eraan te herinneren dat je nog geen vrijwilligersdienst in hebt gevuld. Je kunt deze week nog diensten inplannen. Vanaf 6 maart gaan wij het online vrijwilligersprogramma afsluiten en gaat de financiële administratie over tot het incasseren van € 65,00 per lid, als er geen dienst ingevuld is.

Voor meer info over ons vrijwilligersbeleid ‘scoren met je talent’ en het inplannen van diensten verwijzen wij je naar onze website. Zie http://www.bfc-bussum.nl/vrijwilligersbeleid/