Kick off bijeenkomsten

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Het seizoen is inmiddels van start gegaan met de eerste bekerwedstrijden en vanaf 22 september gaat ook de reguliere competitie weer beginnen. Om ervoor te zorgen dat naast onze spelers en speelsters ook u als ouder/verzorger goed voorbereid aan het seizoen kunt beginnen, willen wij u van harte uitnodigen voor één van onze Kick off bijeenkomsten.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

Onderbouw breedteteams (JO8 t/m JO11)
dinsdag 18 september 2018
18:30 – 20:00 uur

Bovenbouw breedteteams (JO12 t/m JO19)
dinsdag 18 september
20:30 – 22:00 uur

Meiden (onder- en bovenbouw)
donderdag 20 september
18:30 – 20:00 uur

Stadionspelers (kabouters en pupillen)
donderdag 20 september
20:30 – 22:00 uur

De bijeenkomst kent een gevarieerd programma, waarin u kennis kunt maken met bestuur, managers, Hoofd Jeugd Opleiding, de commissie Voetbal Technische Zaken, trainers en andere belangrijke clubdoeners.

Het bestuur trapt af met de introductie van onze nieuwe verenigingsvisie en welke afspraken/doelen belangrijk zijn voor dit seizoen. Vervolgens krijgt u vanuit de voetbaltechnische afdeling meer informatie over de inhoud van de trainingen en hoe er dit seizoen voor het eerst gewerkt gaat worden met de ‘Gouden Driehoek’. Clubdoeners uit de diverse commissies en de verenigingsmanager willen vooral laten zien en vertellen wat er nodig is om onze club draaiende te houden en welke rol u daar in kunt spelen.

Wij hopen dat wij u tijdens de Kick off bijeenkomst tevens de primeur kunnen tonen van onze nieuwe website. Mocht dat niet lukken, dan is er in ieder geval genoeg nieuws om te delen en uiteraard ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Graag ontmoeten wij u op dinsdag 18 of donderdag 20 september in de kantine bij BFC. Onze horecamanagers zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staat.

Mocht u de bijeenkomst niet bij kunnen wonen, wilt u ons dan tijdig informeren.

Met vriendelijke groeten,

Swen Bosch                                                    Nanda Timmerman
Hoofd Voetbalopleidingen                                Verenigingsmanager
Hoofd Jeugd Opleidingen (bovenbouw)             verenigingsmanager@bfc-bussum.nl
hjo@bfc-bussum.nl