Kerstgroet

 

Wat is er een geweldige hoeveelheid sneeuw gevallen afgelopen week in het Gooi. Het was leverde hele rustieke plaatjes op zo vlak voor de kerstdagen. De grote sneeuwhoeveelheid heeft ook wel de nodige overlast gegeven. Met twee voetbalvrije weekenden bij BFC tot gevolg. Wel jammer dat er zo een abrupt einde kwam aan de eerste seizoenshelft.
De sneeuw was gelukkig geen spelbreker op de vrijwilligersavond op donderdag 14 december. Nanda Timmerman heeft die avond een zeer inspirerende workshop georganiseerd voor onze vrijwilligers onder leiding van oud-softbalster, en tegenwoordig personal coach, Marlies van der Putten. 
Zondag 3 bereidde en serveerde vooraf een heerlijke maaltijd. Zij konden rekenen op een dankbaar applaus.
Deze workshop vestigde een nieuwe mijlpaal voor BFC in het vrijwilligersbeleid. ‘Scoren met je talent!’ betekent ook dat wij onze vrijwilligers permanent willen blijven opleiden. Wij gingen in kleine groepjes aan de slag met de waaromvraag: waarom zet je je actief in voor BFC? Marlies betoogde dat met heldere drijfveren je veel gemakkelijker verbeterslagen kunt maken. De meeste vrijwilligers waren erg tevreden over deze avond vooral omdat ze ook andere vrijwilligers buiten hun commissie beter konden leren kennen. De avond werd besloten met de gemeenschappelijke doelstelling om komende tijd te blijven werken om onderlinge betrokkenheid over elkaars commissiewerk te vergroten. Niet alléén via e-mail of app maar bovenal met persoonlijk contact. Wat een mooie kerstgedachte en nieuwjaarswens!
De winterstop biedt voldoende gelegenheid om even wat op adem te komen. Uiteraard ook om extra tijd door te brengen met familie en vrienden. Wij wensen jullie veel gezelligheid en ontspanning!
Graag zien wij jullie op oudejaarsdag bij de oliebollenverkoop door de lustrumcommissie of anders bij de nieuwjaarswedstrijden en -receptie op 7 januari 2018.
Namens het bestuur,
Bernard Lindenhovius, voorzitter