Keeperstrainer Inge Rehorst

Afgelopen woensdag 25 april hebben de jongste meisjes-keepers sinds lange tijd weer getraind onder leiding van Inge Rehorst.

Aanwezig waren Elske, Nienke en Lena, de meisjes hebben met heel veel passie en plezier getraind en op deze training werd heel veel aandacht besteed aan het balgevoel en voetenwerk en natuurlijk mocht de wedstrijdvorm niet ontbreken.
Vanwege de vakantie was er vorige week geen training, maar a.s. woensdag 9 mei zullen de trainingen voor deze meisjes weer worden hervat van 17.00-18.00 uur op veld 3.
En misschien zijn er meisjes die nieuwsgierig zijn geworden hoe een keeperstraining eruit ziet en als jij denkt dat jij ook talenten hiervoor hebt, mag je altijd een keer meedoen…..je kunt je aanmelden bij de trainer via e-mail: IRehorst1949@kpnmail.nl
De week daarna, op woensdag 16 mei is de VRIENDINNENDAG bij BFC, en dan zal mogelijk de trainingstijd voor de keeperstraining worden aangepast aan deze Vriendinnendag, maar dit horen de meisjes a.s. woensdag.
Vanaf 9 mei tot eind van het seizoen zal de keeperstraining voor de meisjes op de woensdagmiddag blijven op het tijdstip 17.00-18.00 uur.Zien wij jou ook verschijnen…..?
Mede namens Dick Broer, onze bekende meisjes-coordinator………bedankt………..Inge Rehorst