Kandidaat bestuursleden stellen zich voor

Tijdens de ledenvergadering op 10 oktober (aanvang: 20 uur) wordt onder meer een nieuw bestuur gekozen. Kandidaat bestuursleden Patrick Rinck en Gert Olthof stellen zich bij deze voor.

 

Patrick Rinck

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om mij voor te stellen als kandidaat bestuurslid. Een nieuw hoofdveld met kunstgras en op de valreep ook een nieuw kunstgrasveld in de tweede stadionbak, dat is natuurlijk een prima uitgangspunt om de bestuurlijke portefeuille velden, gebouwen en onderhoud op me te nemen. Met inmiddels vier zonen voetballend bij BFC draag ik de club een warm hart toe en wil ik mijn bijdrage aan behoud en verbetering leveren. Ik kan weliswaar niet ieder weekend aanwezig zijn, maar zal mij met behulp van vrijwilligers, die gelukkig graag veel werk voor de club verrichten, het komende seizoen inzetten om deze vacante bestuurlijke functie goed in te vullen.

Ik ben 42 jaar oud, geboren en getogen in Rotterdam en natuurlijk heb ik nog steeds een voorliefde voor de grote voetbalclubs uit die stad. Verder woon ik al elf jaar in Bussum met mijn gezin. Mijn echtgenote, Simone Rinck, bij de meeste BFC’ers wel bekend, is al een tijdje nauw betrokken bij de club als de clubhuisbeheerder. Zelf doe ik onder andere aan hardlopen, tennissen, golfen en skiën, maar zal binnenkort ook gaan voetballen in het zeer leuke initiatief van 7 tegen 7 competitie op vrijdagavond.

Bij deze wil ik alle leden oproepen zich voor deze mooie voetbalvereniging in te (blijven) zetten en er zijn meerdere (bestuur)commissies, die nog leden kunnen gebruiken. Als we allemaal meewerken aan het behoud van onze velden en gebouwen dan kunnen we nog lang genieten van ons prachtige complex. Denk aan het niet roken en geen consumpties nuttigen op de velden, niet voetballen op de puppie-velden door personen ouder dan 7 jaar etc.

 

Gert Olthof

Van beroep ben ik marketing research consultant. Ik heb bestuurlijke ervaring  als voorzitter van het stichtingsbestuur van een muziektheatergezelschap uit Amsterdam. Daarnaast ben ik een voetballiefhebber en speelde ik toen ik jong was in de jeugdopleiding van SC Veendam. In het Gooi speelde ik onder andere voor Ministerpark (nu NVC) en OSO.

Mijn zoon Jeroen speelde van 2004 t/m 2007 bij BFC in de F1, E2, E1, D3 en D1 en van veel van deze teams  was ik leider of coach. In 2008 ging Jeroen voetballen bij AFC en van 2009 tot 2011 in de bvo-jeugdopleiding van FC Omniworld/Almere City FC. In de tijd dat Jeroen voor BFC voetbalde (en ook nog daarna, tot 2010) was ik verantwoordelijk voor de communicatie/pers &  publiciteit van onze club.

Afgelopen lente gaf Jeroen te kennen terug te willen keren naar BFC waar hij nu in de B1 speelt. Hierdoor heb ik meer tijd om in BFC te steken en kan ik in elk geval regelmatig genoeg aanwezig zijn om in het dagelijks bestuur te kunnen treden. Ik stel mij kandidaat als penningmeester/vice-voorzitter.