JO11-6 pakt weer de kampioenstitel!

Het was vroeg, maar dat maakt niet uit want de meeste jongens waren toch al lang wakker of hadden sowieso niet geslapen van de spanning. Half 9 verzamelt de JO11-6 zich voor de kampioenswedstrijd die om 9 uur begint. Gelijk spel is vandaag genoeg om de titel te pakken. Om de spanning op te voeren mag de wedstrijd deze keer op het hoofdveld gespeeld worden omdat de andere velden bezet zijn vanwege een toernooi. Het moge duidelijk zijn dat dit een serieuze wedstrijd wordt. De jongens hebben er zin in!

Scheidsrechter Ton kan ook niet wachten en fluit een minuut voor 9 af. Nog geen 2 minuten later zet Carvin, die na een blessure van twee weken zijn rentree maakt, de stand op 1-0. Wat een opening. Alsof dat nog niet genoeg is maakt hij binnen een minuut weer een doelpunt. En voor het geval we nog niet zeker waren van zijn come back maakt hij ook de 3-0. Hattrick voor Carvin!

Dan ziet Berend van den Berg een kans en tikt de bal soepel langs de keeper. 4-0. Vlak voor rust doet Carvin zijn trucje nog een keer en zet de stand daarmee op 5-0.

Wat relaxt om zo de rust in te gaan. Het publiek dat in grote getale is toegestroomd viert al feest maar de JO11-6 weet dat het nog een helft scherp moet blijven.

De tweede helft begint ook wat stroef en Zuidvogels ziet kans Daan te passeren. Er is nog niets verloren maar om echt zeker te zijn van de kampioenstitel tikt Mees Lammers van Bueren de 6-1 én de 7-1 er met zijn hoofd in. Dan klinkt het eindsignaal en is het zeker: de JO11-6 is weer kampioen!