Inleveren voetbalkleding

Het seizoen is bijna ten einde. Voor sommige teams staan er nog toernooien op de planning, maar daarna wordt het toch echt tijd voor vakantie.

Einde seizoen betekent ook inleveren kleding, shirts en broekjes. De rode sokken hoeven NIET ingeleverd te worden. Met onze kledingleverancier Klupp hebben wij inmiddels afspraken gemaakt over de momenten van inleveren. Op donderdag 29 juni en dinsdag
4 juli
staan medewerkers van Klupp en vrijwilligers van BFC klaar om alle kleding en tassen weer in te nemen.

In het volgende schema kun je lezen welke teams de kleding in moeten leveren en op welk tijdstip

Donderdag 29 juni alle breedteteams – wedstrijdkleding

 • JO-8, JO-9 en JO9-6M, JO-10
  vanaf 19.00 tot 20.00 uur
 • JO-11 t/m JO-15, MO11-2, MO13-1 en MO15-2
  van 20.00 tot 21.00 uur
 • JO-17, JO-19, MO17-2 en BFC2 zondag
  van 21.00 tot 21.30 uur

Kapotte of verloren kledingstukken dienen ter plekke te worden vergoed door de teamleider. De prijzen staan vermeld op http://www.bfc-bussum.nl/kledingpakket/

Als kleding ongewassen of nat ingeleverd wordt, brengen wij € 30,00 in rekening om de kleding (opnieuw) te wassen. Dit bedrag moet ook ter plekke afgerekend worden door de teamleider.

Tip voor leiders: zorg dat je alle kleding in je bezit krijgt. Wat is het laatste contactmoment met je team? De leider betaalt voor kleding die zoek, vuil of stuk is en dient dat te verrekenen met zijn/haar speler.

Dinsdag 4 juli alle selectieteams (wedstrijdkleding èn selectiekleding) en stadionspelers

 • JO-8 t/m JO-11, MO11-1 en stadionkabouters en stadionpupillen
  vanaf 19.00 tot 20.00 uur
 • JO-12 t/m JO-15, JO13-6M en MO-15-1
  van 20.00 tot 21.00 uur
 • JO-17, JO-19, MO17-1, MO-19-1 en VR1
  dinsdag 4 juli van 21.00 tot 22.00 uur

Belangrijke informatie voor selectieleiders!!

Leiders van selectieteams leveren alle selectietassen in (niet de spelers). Spelers leveren de selectietas in bij de leider. Bij inname van deze tassen controleren de leiders de inhoud en labelen zij de tas met de naam van de speler. Indien hij de tas accepteert dan kan hij de tas inleveren tegelijk met alle andere spelers- en teamtassen. Als hij de inhoud niet accepteert, bijvoorbeeld omdat deze kapot, versleten, mist of vuil is, dan dient de speler op het inlevermoment zelf de tas in te komen leveren en kunnen artikelen worden verrekend met de afgegeven incasso of kan contact worden voldaan.

Indien bij inleveren van de spelerstas door de elftalleider blijkt dat de inhoud van de tas alsnog niet wordt geaccepteerd dan wordt de tas apart gezet (of teruggegeven aan de leider) en krijgt de speler via de leider bericht dat hij op een door BFC bepaald separate moment de tas alsnog zelf moet inleveren.

Labels voor deselectietassen liggen vanaf dinsdag 13 juni voor de leiders klaar in de Ronald Koemankamer

Voor kledingstukken die ontbreken, vuil of kapot zijn worden de vervangingskosten of kosten voor het wassen ingehouden op de getekende incasso. De prijzen staan vermeld op http://www.bfc-bussum.nl/kledingpakket/