Inleveren kleding 2018

Het seizoen is bijna ten einde. Voor sommige teams staan er nog toernooien op de planning, maar daarna wordt het toch echt tijd voor vakantie.

Einde seizoen betekent ook inleveren kleding. Het inleveren van de kleding gaan wij deze keer wat anders doen en wel als volgt:

  • Selectiespelers die lid blijven van BFC en ook in een selectieteam blijven spelen, houden hun kledingpakket. Kleding die te klein, zoekgeraakt of versleten is, kan worden geruild of bijbesteld. Meer informatie daarover volgt.
  • Selectiespelers die geen onderdeel meer zijn van een selectieteam nemen contact op met Kledingbeheer via kledingbeheer@gmail.com om een afspraak te maken over het inleveren van het kledingpakket. Wordt het pakket niet ingeleverd, dan wordt alsnog de vervangingswaarde in rekening gebracht via een automatische incasso.
  • Trainers die onderdeel blijven van de trainersstaf houden hun kledingpakket. Kledingstukken die zoekgeraakt of versleten zijn, kunnen bijbesteld worden. Meer informatie daarover volgt.
  • Teamtassen breedteteams worden ingeleverd, gecontroleerd door onze kledingleverancier Klupp en voorzien van nieuwe kousen. Broeken of shirts die zoekgeraakt of vervangen moet worden, gaan wij ter plekke aanvullen mits er voldoende voorraad beschikbaar is. De tassen worden ingenomen en aan begin van het nieuwe seizoen weer uitgereikt. De datum van het uitleveren volgt zodra deze afgestemd is met onze kledingleverancier Klupp
  • Teamtassen selectieteams worden ingeleverd, gecontroleerd door onze kledingleverancier Klupp en voorzien van nieuwe kousen. Broeken of shirts die zoekgeraakt of vervangen moet worden, gaan wij ter plekke aanvullen mits er voldoende voorraad beschikbaar is. De tassen worden vervolgens weer meegenomen door de teamleider van het selectieteam. Broeken of shirts niet voorraad zijn, worden aan het begin van het seizoen alsnog uitgeleverd. De datum van het uitleveren volgt zodra deze afgestemd is met onze kledingleverancier Klupp.

Op dinsdagavond 10 juli verwachten wij de teamleiders van zowel breedte- als de selectieteams in de kantine van BFC om de teamkleding en tas in te leveren. We starten op 10 juli om 18:00 uur. De definitieve tijden volgen nog.

Kapotte of verloren kledingstukken en tassen dienen ter plekke vergoed te worden door de teamleider. De prijzen staan vermeld op http://www.bfc-bussum.nl/kledingpakket/ . De rode kousen hoeven niet ingeleverd te worden.

Als kleding ongewassen of nat ingeleverd wordt, brengen wij € 30,00 in rekening om de kleding (opnieuw) te wassen. Dit bedrag moet ook ter plekke afgerekend worden door de teamleider.

Tip voor teamleiders: zorg dat je alle kleding in je bezit krijgt. De leider betaalt voor kleding die zoek, vuil of stuk is en dient dat te verrekenen met zijn/haar speler.

Voor deze inleverklus kunnen wij wel wat extra ondersteuning gebruiken. Ben je beschikbaar, meld je dan aan bij Nanda Timmerman via verenigingsmanager@bfc-bussum.nl