Hoe ga jij scoren met je talent?- Nieuws over de vrijwilligersdiensten

Als je lid bent van BFC, dan verwachten wij ook iets van jou terug door je in te zetten als vrijwilliger. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar dankzij de inzet van vrijwilligers is de accommodatie iedere dag toegankelijk, staan trainers klaar, worden er toernooien en activiteiten georganiseerd, zijn de kleedkamers schoon, is de website in de lucht en wordt er beleid gemaakt voor de toekomst. Teveel eigenlijk om op te noemen en wat zeker geen vanzelfsprekendheid is!

Wat vragen wij van jou?

Wij verwachten dat leden minimaal 6 uur vrijwilligerswerk invullen. Speel je in een team vanaf de JO/MO16, dan kun je prima zelf één of twee diensten invullen bij bijvoorbeeld toernooien of activiteiten. Ben je jonger, dan vragen wij ouders om de diensten in te vullen. Klink op de link voor meer info over onze spelregels en vrijstellingen http://www.bfc-bussum.nl/vrijwilligersbeleid/

Hoe kan ik mij aanmelden voor een dienst?

Bij BFC werken wij met een online vrijwilligersprogramma (bardiensten.nl), waarin alle diensten met bijbehorende data en tijden vermeld staan. Je kunt inloggen met je KNVB nummer en geboortedatum en één of twee diensten inplannen. Meer diensten mag natuurlijk ook! Het programma biedt geen ruimte om te beschrijven wat de functie inhoudt. Die omschrijvingen en informatie hoe je in moet loggen staat vermeld op onze website. Zie http://www.bfc-bussum.nl/de-club/bardiensten/

Er is meer!

Naast de diensten in het online programma zijn er ook nog vacatures beschikbaar. Wil je meer doen en je talenten inzetten bij een commissie, dan nodigen wij je van harte uit om een kijkje te nemen op onze vacaturepagina. Zie http://www.bfc-bussum.nl/vacatures/ Met name jeugdleden willen wij van harte uitnodigen om eens in gesprek te gaan met de coördinator of voorzitter van de commissie waar een vacature openstaat. Het zijn nu vooral de ouderen die alles bedenken. Wij zijn eigenlijk wel benieuwd hoe jij een toernooi zou organiseren als je het voor het zeggen hebt of misschien ben jij wel heel goed in het maken van filmpjes, ben je een vlogger/blogger of zou je ervaring in de horeca op willen doen. Er zijn tal van mogelijkheden binnen BFC, ook op het gebied van stages.

Niets doen = betalen

Leuker kunnen wij het niet maken, wel nog een keer duidelijk onder de aandacht brengen. Vul je de gevraagde 6 uur vrijwilligerswerk niet in, dan brengen wij € 65,00 in rekening. Kom je in aanmerking voor een vrijstelling, dan is dat bij ons bekend. Informatie over vrijstellingen ontvangen wij via o.a. de voorzitter van de scheidsrechterscommissie, wedstrijdcoördinator of HJO.

Tot wanneer?

Het online programma blijft tot 1 april toegankelijk om diensten in te plannen. Na die datum sluiten wij het programma af en gaan wij over tot het innen van het eerder genoemde bedrag.

Meer informatie of vragen

Je kunt voor vragen binnen lopen bij Nanda Timmerman, onze verenigingsmanager. Op mailberichten n.a.v. dit bericht en de persoonlijke mailing wordt niet gereageerd. Op dinsdag (middag en avond), donderdag (middag en avond) en zaterdag is Nanda aanwezig bij BFC. Soms wisselt Nanda van werkdagen en is zij ook op woensdag aanwezig. De keuze voor persoonlijk contact is bewust, want de verenigingsmanager vind het leuk om nader kennis te maken en informatie kan efficiënter uitgewisseld worden.