Het online vrijwilligersprogramma is beschikbaar

Sinds vandaag is weer mogelijk om je als lid of ouders van spelende leden aan te melden voor de diverse vrijwilligersdiensten. Iedereen kan dus aan de slag!

Het online vrijwilligersprogramma Bardiensten.nl kent een diversiteit aan diensten waarmee je vast en zeker kunt scoren met je talent!
De eerste diensten gaan in vanaf zaterdag 29 oktober. Voor de reguliere wedstrijddagen hebben wij bijvoorbeeld diensten voor leden en ouders met een medische achtergrond en/of in het bezit zijnde van een geldige EHBO-diploma. Daarnaast kun je je talent inzetten als gastheer/vrouw bij de wedstrijdcommissie of het team dat de kantine beheerd ondersteunen achter de bar. Voor de toernooien wordt ook nog de nodige assistentie gevraagd, waaronder het Gooische Meisjes Toernooi op 10 en 11 juni. Nog niet alle toernooien zijn zichtbaar in het programma. Uiterlijk 1 november worden die diensten verwerkt en kun je daar een keuze uit maken.
Nieuw dit jaar is dat het programma Bardiensten.nl niet het gehele seizoen online blijft. Je kunt je inplannen voor diensten tot 1 december 2016. Zoek dus op tijd een dienst of meerdere diensten uit.
Inloggen doe je met je KNVB-nummer en geboortedatum (dd-mm-jjjj). Klik hier voor meer info over het programma Bardiensten.nl en de handleiding.

De volgende afspraken gelden voor het ‘verplichte vrijwilligersbeleid’:
• Spelers vanaf de JO16/MO16 dienen per seizoen 6 uur vrijwilligersdienst te vervullen.
• Ouders van jeugdleden tot en met de JO15/MO15 junioren dienen per seizoen 6 uur vrijwilligersdienst te vervullen per kind.
Bij het invullen van een daadwerkelijke bardienst volgen wij de regels van het NOC*NSF i.v.m. het schenken en verkopen van alcohol. Dat houdt in dat je 18 jaar of ouder moet zijn om een daadwerkelijke bardienst in te plannen.
Mocht een lid of ouder niet in staat zijn om in het seizoen 6 uur vrij te maken, dan bestaat de mogelijkheid om de verplichting af te kopen. De afkoopsom hiervoor bedraagt € 65,00
Voor meer info over het beleid klik hier
Uiteraard gaan wij ervan uit dat iedereen zoveel mogelijk zijn/haar steentje bijdraagt en wij dit jaar minder berichten krijgen van leden en ouders die hun vrijwilligersdienst af willen kopen.
Via de website gaan wij regelmatig een update plaatsen over de tussenstand van het aantal diensten dat al ingevuld is. Hou onze website dus goed in de gaten