Oud-voorzitter bij lintjesregen

Mede als dank voor zijn jarenlange inzet en toewijding als bestuurder en vrijwilliger binnen onze vereniging, heeft Henk Bunschoten tijdens de jaarlijkse lintjesregen een koninklijke onderscheiding ontvangen. In bijzijn van familie, oud collega’s en een afvaardiging van ons bestuur werd Henk vanmorgen volledig verrast in de Grote Kerk te Naarden. Aldaar kreeg onze oud-voorzitter het ereteken opgespeld en werd hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Henk is al ere-lid van onze vereniging en heeft aan het roer van onze vereniging gestaan in zware tijden. Toen Henk het voorzitterschap op zich nam, stond de financiële positie van BFC onder zware druk. Mede door de inzet van Henk heeft BFC toen de weg omhoog gevonden en daarmee heeft Henk aan de basis gestaan van het huidige succes van de vereniging. Ook zijn inspanningen voor een eigen kantine en kleedkamers zijn zeer belangrijk geweest en het was dan ook een prachtig succes toen deze in augustus 1989 geopend werden. In recentere tijden kennen wij Henk natuurlijk van zijn betrokkenheid bij de supportersvereniging en de organisatie van het Ballast Nedam toernooi bij BFC.

Naast zijn inzet voor BFC ontving Henk zijn onderscheiding ook voor zijn jarenlange inzet voor de Vereniging Oud Medewerker Ballast Nedam.

BFC feliciteert Henk van harte met zijn koninklijke onderscheiding!

Het bestuur

BFC lintje