Herinrichting kantine

Vorig seizoen hadden we als bestuur van BFC goede hoop dat we via de opbrengsten van de acties in het kader van BFC 90 de kantine ingrijpend zouden kunnen vernieuwen. De vraag was toen hoe we dat het beste konden doen. Wij hebben daarom de hulp ingeroepen van een binnenhuisarchitect. Die heeft een conceptplan ontworpen waarover door verschillende mensen in de loop van het proces van gedachten is gewisseld tot er een definitief plan kwam. Het bestuur en de verschillende betrokkenen waren enthousiast. Het bestuur heeft dit plan in de zomer van 2010 vastgesteld. Het plan voorziet in een betere logistiek, in zithoeken, zitelementen, een andere bar en nog andere zaken. We wilden graag een lichte inrichting die van deze tijd is en ook wel bijzonder. Maar die wel bij een voetbalclub hoort.

Gezien de opbrengsten van de verschillende acties kunnen we het plan alleen zeer gefaseerd uitvoeren. Afgelopen kerstvakantie is de eerste fase uitgevoerd met het schilderen van het plafond en het houtwerk. In de zomer voeren we de tweede fase uit. Die houdt in dat er nieuwe stoelen en tafels komen, dat de muur van de grote prijzenkast wordt veranderd, dat een grote voetbalfoto wordt aangebracht en dat informatiepunten worden veranderd.

Wij hebben inmiddels gemerkt dat er gemakkelijk misverstanden ontstaan, zeker omdat iedereen natuurlijk iets vindt van hoe de BFC-kantine er wel of niet uit hoort te zien. Wij hebben Simone Rinck gevraagd om de uitvoering te coördineren. Dat betekent niet dat zij inhoudelijk verantwoordelijk is voor het plan. Dat zijn wij, het bestuur van BFC. Ik hoop dat met dit bericht mogelijke verwarring en onduidelijkheid uit de lucht is. Voor eventuele vragen ben ik bereikbaar.

 

Ton Flierman

Voorzitter BFC