Geslaagde seizoensafsluiting senioren & A-junioren!

P1020375P1020370P1020318P1020356

 

 

 

 

 

Zondag 22 mei werd het seizoen voor de senioren en A-junioren afgesloten met een heus 5×5 toernooi op de velden van BFC. Ondanks enkele stevige buien is deze middag een groot succes geworden. Zo’n 50 spelers en speelsters (verdeeld over 8 teams) van de senioren, A-jeugd, staf en zelfs enkele bestuursleden maakten hun opwachting in gemixte teams. Uiteindelijk trok het team van captain Thomas Niehe aan het langste eind en wist op doelsaldo de winnaar te worden van dit prestigieuze toernooi.

Tevens werden er nog enkele individuele prijzen uitgereikt, zo ontving bestuurslid Ronald voor den Dag de trofee voor ‘Speler van het toernooi’, Nina Roeten werd speelster van het toernooi en keeperstrainer Sonny Hulst ontving de prijs voor ‘Meest Gepasseerde Doelman van het Toernooi.’ Scheidsrechters Ed, Sander, André en Henny wisten de duels in goede banen te leiden, waarvoor dank!

Na afloop van de wedstrijden verzorgde Keurslager Oegema een heerlijke BBQ en ging het feest in de kantine, waar DJ Bas Koperdraad voor de sfeer zorgde, nog even door.

Op 26 juni staat het volgende toernooi op de planning, waar ook jij aan mee kunt doen. Het jaarlijks familietoernooi belooft een waar spektakel te worden dus schrijf je snel in via de BFC site!

Bekijk hier de foto’s.

De Evenementencommissie