Geslaagde info-avond voor scheidsrechters C en D

scheidsokOnlangs heeft een geslaagde en leerzame informatieavond plaatsgevonden voor vrijwillige (assistent-)scheidsrechters van onze C- en D-teams en andere belangstellenden. 

Deze avond is georganiseerd door de Scheidsrechterscommissie en de beide Technische Jeugdcoördinatoren van C- en D-teams.

Om de jeugdteams van BFC wekelijks te kunnen laten voetballen is het nodig dat ouders een bijdrage leveren in de rol van (assistent-)scheidsrechter. Om de (assistent-)scheidsrechter te helpen bij hun bijdrage op het veld worden deze educatieve avonden georganiseerd.
De info-avond stond onder leiding van de zeer ervaren en door de KNVB gediplomeerde (club)scheidsrechter Dick Visser. De vraag om ouders als scheidsrechters te laten meedoen zal de komende jaren groter worden bij BFC. In de toekomst willen we daarom vaker van deze info-avonden organiseren.

De onderwerpen die Dick Visser de revue heeft laten passeren kunnen jullie nalezen door te klikken op een van de onderstaande links.

Als je vragen hebt over het goed invullen van de rol van (assistent-)scheidsrechter kun je contact opnemen met de Scheidsrechterscommissie via Dick Visser: visserd@ziggo.nl of het verantwoordelijke bestuurslid Bernard Lindenhovius: bernard.lindenhovius@gmail.com. Zij helpen je graag verder!

Tot slot: BFC steunt een regionaal initiatief dat oproept tot eerlijk vlaggen:
Wij hebben teamleiders gevraagd het initiatief met hun spelers en ouders te bespreken.
BFC Scheidsrechterscommissie en
Technische Jeugdcoördinatoren C- en D-teams