Geef je vóór 1 februari 2014 op voor je vrijwilligerstaak!

Veel leden/ouders hebben zich nog niet opgegeven voor hun vrijwilligerstaak. De agenda is inmiddels bijgewerkt tot het einde van het seizoen (1 juli 2014) dus wie zich nog niet heeft opgegeven, kan dat alsnog doen. Je hebt hiervoor de tijd tot 1 februari 2014. Indien je je niet aanmeldt, wordt na 1 februari het afkoopbedrag van €50 geïncasseerd.

Wat kun je voor BFC doen?

We werken al een tijdje met ons verplichte vrijwilligersbeleid. Vrijwel ieder lid of ouder kiest ervoor om één keer per seizoen een dienst van 4 uur op zich te nemen. Als club zijn wij daar natuurlijk ontzettend blij mee en wij hopen dat je ervoor kiest een bijdrage te leveren in de vorm van een bar/keuken- of andere beschikbare vrijwilligerstaak. Mocht je niet in staat zijn om vier uur vrij te maken, dan heb je de mogelijkheid om de verplichting voor €50 af te kopen.
Je kunt zelf bepalen wanneer en wat je gaat doen, van een bardienst of keukendienst tot en met het onderhoud aan de velden of het fluiten van wedstrijden

Hoe kun je jezelf aanmelden of de bijdrage afkopen?

Je kunt jezelf tot 1 februari 2014 opgeven via http://bfc.bardiensten.nl/.
Klik hier voor een toelichting en hoe je aan te melden. Indien je je niet aanmeldt, zullen wij na 1 februari 2014 het afkoopbedrag gaan incasseren.

Wanneer hoeft iemand geen vrijwilligerswerk te doen?

Het vrijwilligersbeleid geldt voor alle spelende leden en/of ouders. Ouders van jeugdleden tot en met de C- junioren echter behoeven maar 1 dienst van 4 uur, ongeacht het aantal kinderen, te draaien. Senioren, A- en B-junioren worden geacht zelf een bijdrage te leveren van 4 uur. Informatie over vrijstelling van de verplichte vrijwilligerstaak vind je ook in de toelichting.

Meer weten?

Heb je een vraag of een opmerking, stuur dan een e-mail naar esmeevangroeningen@hotmail.com of verenigingsmanager@bfc-bussum.nl 
Bij voorbaat hartelijk dank voor jouw bijdrage aan het succes van BFC!
Het bestuur