Finaledag Roy Majoor Cup 2017 daverend succes!

Op zaterdag 8 april stond, na de gewonnen wedstrijden van BFC 1 en 2, de finale van de Roy Majoor Cup 2017 op het programma. Zowel de gespeelde finales als het feest na afloop bleek een daverend succes.

Winnaar van de Roy Majoor Cup 2017 Patrick Augustin krijgt de wisselbokaal uitgereikt uit handen van Ali Majoor

Na de wedstrijden in de halve finale bleven er drie finalisten over. Martin Brouwers en Dirk-Jan Tegel namen het op tegen de gedoodverfde favoriet en uiteindelijk eerste winnaar van de Roy Majoor Cup, Patrick Augustin. Patrick ontving uit handen van Ali Majoor, de moeder van Roy, de wisselbokaal die de naam van de ons in 2013 ontvallen clubman draagt​. Bekijk hier zijn gefilmde opkomst!

Ook Mike Ruitenbeek en Michel van Loveren vielen in de prijzen, zij ontvingen een bokaal voor de ‘hoogste finish’ en ‘meeste 180’ers’ van de dartcompetitie.
Na afloop van de finale bleef het nog lang gezellig in de kantine, waar vrienden, familie en bekenden van Roy het glas hieven op zijn leven.

Graag willen wij via deze weg speciale dank uitspreken aan Henk Schulte voor het bijhouden van alle statistieken en hulp bij de organisatie de afgelopen zes weken. Ook willen wij het bestuur van BFC bedanken voor het schenken van de nieuwe dartborden en overige attributen die deze competitie tot een succes hebben kunnen maken.

Tot volgend jaar tijdens de Roy Majoor Cup 2018!

De Evenementencommissie

‘caller’ Thomas Niehe

De finalisten van de Roy Majoor Cup met v.l.n.r. Patrick Augustin, Dirk-Jan Tegel en Martin Brouwers

De prijzen waar om werd gespeeld

Links; winnaar ‘Hoogste Finish’ Mike Ruitenbeek en winnaar van de Roy Majoor Cup 2017 Patrick Augustin

Martin Brouwers in actie in één van de finalewedstrijden

Ook famile en vrienden van Roy waren aanwezig, waaronder zijn moeder Ali Majoor