Ferry’s laatste jeugdtrainingen bij BFC

ferry afscheid 2Hedenmiddag (3 juni 2015) nam trainer Ferry Hendrikse, op de laatste woensdagmiddagtraining van het seizoen, afscheid van de BFC-jeugd. De voetballertjes en voetbalstertjes vermaakten zich met een speciale “funtraining”. Ferry trakteerde de kinderen na afloop op een lekker ijsje.

Ferry Hendrikse was 13 seizoenen aan BFC verbonden, stond aan de wieg van de succesvolle jeugdopleiding van BFC en heeft veel voor onze club betekend. Volgend seizoen gaat hij aan de slag bij Sparta Nijkerk waar hij een nieuwe uitdaging heeft opgepakt: het trainer-coachschap van Sparta Nijkerk A1 dat uitkomt in de 4e divisie landelijk. Wij wensen Ferry alle succes en plezier toe!

Aanstaande zondag neemt Ferry officieel afscheid van BFC. Om 17:00 uur speelt Ferry’s Dreamteam (door Ferry samengesteld) een erewedstrijd tegen BFC 1. Om 20:00 begint zijn afscheidsavond. Wij nodigen alle BFC-ers uit om hierbij aanwezig te zijn en Ferry feestelijk uit te luiden. Ook nemen wij dan afscheid van Sebastiaan Brouwer die na jaren trouwe dienst , vanwege zijn drukke werk en gezinsleven, het voetbal even op een zijspoor heeft gezet.

Komt allen!