Family – Football – Food: BFC Familietoernooi 25 juni 2017

Op zondag 25 juni aanstaande staat het jaarlijkse familietoernooi en vrijwilligers-BBQ op het programma. Dit gezellige 7 x 7 toernooi zal bestaan uit wedstrijden van 20 minuten, met je eigen samengestelde team BFC ’ers en familie/vrienden. Ook is er voor de kinderen een springkussen en kunnen er prijzen gewonnen worden bij het ‘gatendoek’ van Ajax.

Aansluitend vindt er een BBQ plaats, waar wij ook onze vaste vrijwilligers voor uit willen nodigen, als dank voor hun grote inzet het afgelopen seizoen. Zij worden hierover nog verder geïnformeerd. Deelname aan BBQ bedraagt €12,50 voor volwassenen en  €10,00 voor kinderen. (Uiteraard BBQ-en de vrijwilligers mee op kosten van BFC).
De avond zal worden opgeleukt door zanger Niels Proost, die na afloop van deze gezellige en sportieve middag enkele hits ten gehore zal brengen.

Voorwaarden voor inschrijven van een team zijn:
– Minimaal 2 BFC leden.
– Minimaal 2 kinderen onder de 14 jaar.

Er zal worden gespeeld in twee competities; De Eredivisie (voor de ervaren en fanatieke voetballers) en Hoofdklasse (voor teams met veel kinderen of onervaren voetballers). In elke klasse wordt 1 team winnaar van dit toernooi.
Aanvang toernooi: 13:30 uur (aanwezig om 13.00 uur)
Aanvang BBQ: 18:00 uur

Opgeven uiterlijk 12 juni via bfcevenementen@gmail.com door middel van het inschrijfformulier.
De betaling voor de BBQ dien uiterlijk 15 juni plaats te vinden bij Jostein Ohm op dinsdag/donderdag tussen 19:00 en 20:00 uur in de kantine van BFC (in een gesloten envelop en per team).

Op deze dag kan de organisatie uw hulp ook gebruiken! Zowel bij het wedstrijdsecretariaat, als begeleiding van de springkussens en bij de BBQ hebben wij ondersteuning nodig van vrijwilligers.
Voor het opgeven als vrijwilliger deze dag of vragen kunt u terecht bij bfcevenementen@gmail.com of bij Dico Knevel:

06-42113506