Familietoernooi groot succes!

P1020552 P1020580P1020616De ingrediënten waren geweldig: 24 (!) familie- en vriendenteams, een strálende zon, geen noemenswaardige blessures, 12 geweldige scheidsrechters, sportief spel van àlle deelnemers, een voetbal-springkussen, een heerlijk BBQ van BFC sponsor slagerij Oegema, een lekker deuntje en veel, heel veel lachende en genietende BFC familieleden!

Het BFC Familietoernooi was een groot succes. Iedereen voelde zich thuis op deze sportieve middag, die werd afgesloten met een BBQ waar ook de vrijwilligers waren uitgenodigd. Plaatsvervangend voorzitter Jeroen Fokker bedankte alle enthousiaste vrijwilligers voor hun inzet dit seizoen, ook degenen die gaan stoppen bij BFC. Een zonnig en vol terras met ruim 300 BFC’ers; het is lang geleden dat het familietoernooi zo druk bezocht werd. Een mooie mengeling van jong en oud, oudgedienden en nieuwe BFC-leden, je kwam ze allemaal tegen.

Natuurlijk zijn er ook feitjes te delen:

  • Winnaar van de Ere divisie: FC Zaag
  • Winnaar van de Hoofdklasse: Dubbelvla
  • Schotcupwinnaar Junioren: Elle Joesten (FC Zaag)
  • Schotcup-winnaar Senioren : Tim Koeman (De Baron)
  • De originaliteitsprijs ging naar het jongste team: de Angry Birds
  • Diepe buiging voor de oudste deelnemer van dit toernooi: Opa Rep

En er zijn foto’s.

Dank aan alle deelnemers die dit familietoernooi tot een succes hebben gemaakt en dank aan alle vrijwilligers die dit seizoen met elkaar èn voor elkaar BFC draaiende hebben gehouden.

 

 

Wij wensen iedereen een mooie zomer en tot volgend seizoen!

De evenementencommissie,

Harry, Nancy, Sebastiaan, Dico en Anneke