Familietoernooi 2017 groot succes!

  

Een prachtige dag afgelopen zondag op sportpark Meerweg. Maar liefst 19 familie- en vriendenteams namen deel aan het familietoernooi 2017. Naast de sportieve wedstrijden die werden geleid door zes fantastische scheidsrechters, was er voor de kleinsten een heuse ‘opblaas stormbaan’ en werd er afgesloten met een heerlijke BBQ van sponsor slagerij Oegema waar ook de vaste vrijwilligers voor waren uitgenodigd. Zanger Niels Proost zorgde voor de nodige sfeer door enkele hits ten gehore te brengen.

Bestuurslid Anneke Frenk bedankte alle enthousiaste vrijwilligers voor hun inzet dit seizoen en secretaris Jeroen Fokker zette vervolgens ‘Mister BFC’ Harry Puyk in het zonnetje door hem voor te dragen als erelid en een speldje te overhandigen voor zijn 50 (!) jarige lidmaatschap. Zie: http://www.bfc-bussum.nl/nieuws/bestuur-draagt-harry-puyk-voor-als-erelid-van-bfc/.

Het BFC Familietoernooi 2017 bleek een groot succes, met dank aan alle deelnemers en alle vrijwilligers die dit seizoen met elkaar èn voor elkaar BFC draaiende hebben gehouden.

De feitjes op een rij:

Winnaar Eredivisie: Team Jayh

Winnaar Hoofdklasse: FC Kriebeltieners

Winnaar Hoofdklasse Kids: Team 7 UP

Foto’s: https://myalbum.com/album/B1CtFeWwPLuZ

 

Wij wensen iedereen een mooie zomer en tot volgend seizoen!

De evenementencommissie

Met groet!

De BFC evenementencommissie