Even voorstellen: Olav van den Bergh, fysiotherapeut van BFC

Beste leden van BFC,

Ik ben Olav van den Bergh en ben sinds een maand werkzaam bij STTC in Bussum. Per februari 2017 zal ik de fysiotherapeutische begeleiding en verzorging van Elon van Overmeeren en Alwin de Wit overnemen en fungeren als nieuw vast aanspreekpunt. Afgelopen donderdag avond heb ik al met een aantal van jullie leden kennis gemaakt. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om samen aan de slag de gaan.

Kort even wat over mijzelf. Aangezien ik van jongs af aan intensief met sport (hockey, wielrennen, mountainbiken, veldrijden, hardlopen, fitness, kite- en windsurfen) bezig ben geweest, was fysiotherapie een voor de hand liggende keuze voor mij. Grenzen opzoeken, de lat hoger leggen, werken aan conditie en zo nu en dan competitie opzoeken zijn een ware uitlaatklep en hobby voor mij. Dit enthousiast overbrengen op mensen en bezig zijn in de zorg vind ik hartstikke leuk.
Verder ga ik vanaf januari met de cursus Dry Needling beginnen. Ik ga er vanuit dat dit van grote toegevoegde waarde zal zijn voor extra verdieping in mijn interessegebied. Ik hoop hiermee nog effectiever te kunnen behandelen bij bijvoorbeeld knie, nek, rug, en schouder problematiek.

Voor vragen, informatie, of als u gebruik wilt maken van een korte gratis behandeling op de club, kunt u mij ten allen tijden aanschieten. Hiervoor zijn vaste inloopspreekuren ingeroosterd en is een afspraak maken dus niet nodig. Vooralsnog zal ik aanwezig zijn op de dinsdag en donderdag avond van 19.00 tot 21.00. Hierbij maak ik gebruik van de EHBO ruimte bij de kleedkamers, als de deur niet open staat, gewoon even aankloppen. Voor de meer ingewikkelde klachten is het inplannen van een fysiotherapeutische zitting in de praktijk altijd mogelijk. Uiteraard ben ik overdag telefonisch te bereiken op onze locatie in Bussum (doordeweeks en op zaterdag) en natuurlijk via de mail.

Sportieve groet en tot snel.

email: olav@sttc.nu

tel: 035-6921943