Even voorstellen: kandidaat-bestuurslid Sponsoring Bas Cohen

Bas Cohen is sinds februari van dit jaar in functie als bestuurslid Sponsoring a.i. en stelt zich kandidaat voor de portefeuille voor definitieve benoeming op de ALV.

Foto Bas Cohen

Bas Cohen

“Sinds 2007 speelt mijn dochter Sophie bij BFC, begonnen bij de MF-jes, en inmiddels doorgestoomd naar selectie B1. Mijn zoon, Nelson, is na een afwezigheid van 1 jaar, weer terug op het voetbalveld van BFC in de D9. Beiden genieten intens van het voetbalplezier. En ik dus ook.

Als (assistent) coach bij zowel Sophie als Nelson ben ik altijd zoveel mogelijk betrokken geweest bij BFC, en heb altijd willen helpen om BFC leuker, levendiger en aantrekkelijker te maken.

Ik hou van snel maar gedegen kunnen beslissen, om daarna vooral door te kunnen pakken. Te veel beslissingsorganen, onkunde of bureaucratie kan ik niet goed tegen, vooral in een omgeving waar de doelstelling heel duidelijk is.

Voor een club als BFC, met een ongekend groot ledenaantal in een interessante omgeving, is sponsoring een belangrijke bron van inkomsten. Als kandidaat-bestuurslid sponsorzaken zijn we met een sterk team inmiddels redelijk ver in het realiseren van een hernieuwd sponsorbeleid, een beleid gekenmerkt door partnerships en betrokkenheid met de ondernemers in de omgeving.

Ons gezin is inmiddels een echt BFC gezin geworden, want ook mijn vrouw Angele is als sponsorpartner bij BFC betrokken. Wij zijn 15 jaar getrouwd, en wonen na verblijf in het buitenland sinds 2001 met veel plezier in Bussum.

Ik heb BFC de laatste jaren mooier, leuker en aantrekkelijker zien worden. We zijn echter nog niet klaar, en verheug me als gekozen mede-bestuurder om dit traject verder te realiseren”.

Bas Cohen