Einde voetbalseizoen nadert

Het laatste fluitsignaal van de competitiewedstrijden had al wat langer geleden geklonken. Met plezierige (breedte)toernooien kende deze voetbaljaargang een welkome verlenging, maar ‘traditiegetrouw’ nadert het einde van het seizoen. Met de laatste woensdagmiddagtraining staat op woensdag 31 mei nog een fraai slottoernooi op het programma en dan is het voor velen ‘vakantie’.

Echt klaar is het voor sommigen nog niet:

De meiden zullen in het weekend van 10/11 juni hun befaamde GMT (Gooische Meiden Toernooi) spelen op ons sportcomplex;
BFC JO17-1 speelt zaterdag 3 juni (uit, 13:30 uur) nog een spannende nacompetitiewedstrijd bij Zeeburgia in Amsterdam waarbij promotie naar de 3e Divisie op het spel staat;

En ons vlaggenschip BFC 1 kruist op de zaterdagen 3 juni (thuis, 14:30 uur) en 10 juni (uit, 14:30 uur) nog de degens met Roda’23 uit Amstelveen om promotie naar de 3e Klasse te bewerkstelligen;

Verder staat de junimaand vooral in het teken van de voorbereidingen van selectieteams voor komend seizoen. Deelnemers zijn persoonlijk uitgenodigd en weten wat hen te wachten staat.

Teamindelingen komend seizoen
Gedurende de junimaand zullen de teamindelingen voor komend seizoen worden gemaakt. Uitgangspunt is dat iedereen op zijn niveau kan voetballen. Dit bevordert immers het plezier en de individuele ontwikkeling. Naast informatiebronnen als trainers en commissieleden is teamleiders om input gevraagd. Wanneer deze inventarisatie u niet bereikt heeft, kunt u zich nog tot 11 juni wenden tot tc-bfc@live.nl. Wensen en verzoeken ten aanzien van teamindelingen van breedteteams worden waar mogelijk uiteraard gehonoreerd. Wij verwachten de nieuwe teamindelingen rond 2 juli via de website bekend te maken.

Informatie over de start van het nieuwe seizoen en het (voorlopige) trainingsschema zal in een later stadium via de site worden bekendgemaakt.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie toe!

Sportieve groet,

Technische Commissie BFC