De kaarten in de 7/7 competitie zijn geschud……….

Na een mooi seizoen in zowel de Ere- als Eerste divisie zit het seizoen voor onze 300-koppige “recreatie” 7/7 competitie er weer op.

In de Eredivisie bleef het erg lang spannend maar werd uiteindelijk de Hypotheekshop van captain Nico de Graaf de terechte Kampioen. In de slotfase van de competitie werd tweevoudig en regerend kampioen Good Old in een onderling duel (8-4) naar de 2e plaats verwezen. Onderin was het bloedstollend spannend. Tikkie Takkie wist zich ternauwernood te handhaven, omdat het seizoen voor promovendus Je Meent Het een seconde te lang duurde. Ook The Sharks keren na één seizoen weer terug naar de Eerste Divisie.

In de Eerste Divisie maakte nieuwkomer SV ’s-Graveland (captain Pascal Jongsma) een verpletterende indruk. Alleen Vintage kon lang in het kielzog blijven, maar kwam in een onderling duel net tekort (5-3). Beide teams promoveren komend seizoen naar het hoogste platform.

De overige teams hebben allemaal weer een leuke competitie gedraaid. Het unieke format blijft in trek bij de enthousiaste voetballiefhebbers. Voorkomend seizoen hebben zich opnieuw drie nieuwe teams aangemeld voor de wachtlijst. De competitie blijft dus wederom groeien.

Nieuwsgierig? Op vrijdagavond 5 juni worden de competities afgesloten met een groots eindtoernooi. Voor degene die daar ontbreken, fijne vakantie en tot volgend seizoen!