De BFC Wolven gaan weer van start!

Op zondag 12 april aanstaande gaan onze allerjongste voetballertjes, de BFC Wolven, de kunstgraswei weer in!  De laatste Wolventraining zal zijn op zondag 28 juni.

De trainingen duren 45 minuten en worden geleid door vrijwilligers (ouders). Onze coördinatoren van de Wolven (Jeroen Janssen en Tony van Meenen) verzoeken ouders zich op te geven om als trainers hun steentjes bij te dragen. Zij zullen goed worden ingewerkt en begeleid. Opgeven kan via bfcwolven@gmail.com.

Niet meegedaan aan de najaarstrainingen in 2014?

Zij die niet hebben deelgenomen aan de najaarstraining van de Wolven kunnen zich speciaal voor deze voorjaarsserie ook inschrijven. De kosten voor deze voorjaarseditie bedragen €45. Haast je want vol=vol! Meedoen kan vanaf 4 jaar oud (peildatum 28 juni 2015).

Inschrijven kan (tot vrijdag 3 april aanstaande) bij Jeroen Janssen of Tony van Meenen via e-mailadres bfcwolven@gmail.com.
wolven_400x300-150x150

BFC-tenuetjes

De wolven die al meededen aan de najaarseditie en de jaarcontributie (€90) hebben voldaan, kunnen een BFC Wolventenuetje tegemoet zien, bestaande uit BFC-shirtje, broekje en kousen. Naar verwachting kunnen deze tenuetjes bij de eerste Wolventraining 12 april worden uitgereikt.

Voor hen die pas 12 april voor het eerst de wolvenschoenen aantrekken, bestaat de mogelijkheid dit tenuetje apart te bestellen. De kosten bedragen €25,95 per tenuetje. Geef bij je inschrijving door of je een tenuetje wil bestellen. De voorraad is beperkt, dus: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Nabestellingen kennen een levertijd van 6 weken. Let op: een BFC-tenuetje is voor de wolven niet noodzakelijk. Wie geen BFC-tenuetje heeft, kan gewoon trainen net als in voorgaande edities. Je speelt dan gewoon je eigen, favoriete kleding.

BFC Wolven