BFC’er Leroy Oehlers schittert in KNVB beker

Een prachtavond voor oud- BFC’er Leroy Oehlers. Met zijn huidige club USV Hercules speelde hij in Stadion Galgenwaard de bekerwedstrijd tegen het grote FC Groningen. En alsof spelen tegen een profclub in het stadion van Utrecht al geen droomscenario was, wist Leroy mede door een prachtige treffer ook nog de titel ‘Man van de Wedstrijd’ binnen te slepen. De wedstrijd zelf ging voor Leroy en zijn teamgenoten uiteindelijk verloren met 2-4, maar toch was het voor Leroy een “bijzondere avond”.

Voor camera’s van FOXSports reageerde hij vol humor op zijn uitverkiezing tot ‘Man of the Match’: “Ik krijg nu een kappersbon of een dinerbon, ofzoiets”.
Voor Leroy was het na zijn wedstrijden als international voor Aruba een nieuw hoofdstuk van zijn carrière op het hoogste amateurniveau. Met zijn nieuwe club komt hij uit in de Derde Divisie zondag.

Leroy speelde zijn gehele jeugd bij BFC, en vertrok na afloop van het kampioensjaar ‘12/’13 naar SV Huizen. In totaal speelde Leroy 14 jaar voor BFC, haalde hij alle hoogste jeugdteams en trainde hij samen met Tiezem de Ruijter de A1. Zijn oud-teamgenoten en andere BFC’ers keken na hun training vanuit de BFC kantine dan ook vol trots naar de beelden van Leroy’s prestatie op het hoogste niveau. Proficiat Leroy!

Leroy’s optreden gemist? Je kunt hier de samenvatting van USV Hercules – FC Groningen terugkijken!

 

Bijgevoegde foto: Leroy in een van zijn laatste wedstrijden voor BFC 1, BFC – NFC in 2013.