BFC’er Daniel Wijnschenk gekozen tot lid van de KNVB Jeugdraad!

Wat vinden jongeren zo leuk aan het voetbal en wat kan de KNVB doen om voetbal nog beter en leuker te maken? En wat kunnen verenigingen doen om nog meer jongeren te enthousiasmeren vrijwilliger te worden?

Samen met nog 10 jongeren gaat Daniel Wijnschenk uit onze JO14-1 komend seizoen meepraten in de nieuwe KNVB Jeugdraad over uiteenlopende voetbalonderwerpen. Zij geven belangrijke input aan de KNVB om erachter te komen wat deze doelgroep precies drijft en om bestuurders van de toekomst op te leiden.

Als BFC-bestuur feliciteren wij Daniel met deze plek in dit nieuwe prestigieuze forum van KNVB waar hij rechtstreeks aan het woord is en zijn mening over voetbal mag gaan geven. Wij zijn erg trots dat een BFC-lid het voorbeeld is van ons grote potentieel aan talenten bij BFC. We hebben niet alleen veel voetbaltalent maar elk talent is inzetbaar bij sportverenigingen (#meerdanvoetbal). Dit past volledig in de BFC campagne “Scoren  met je talent”. Wij moedigen alle andere talenten aan Daniëls keuze te volgen en zich laten inspireren om zich voor BFC in te zetten en te scoren met je talent.

Meer informatie over de Jeugdraad en de opstelling: https://www.knvb.nl/doe-mee/panels/knvb-jeugdraad

Natuurlijk wensen wij Daniël veel plezier en succes in zijn nieuwe rol.

Het BFC Bestuur