BFC zoekt een VELDHEER (m/v)

Ben jij een beetje een Pietje Precies, hou je van schemaatjes maken en ben je snel per mail bereikbaar, dan ben jij vast onze nieuwe Veldheer (natúúrlijk mag dit ook een dame zijn).

BFC heeft 4 voetbalvelden die volop in gebruik zijn door veel verschillende doelgroepen en voor diverse doeleinden.

De Veldheer heeft zicht op de bezetting van de velden en weet wanneer er ruimte is voor een oefenpotje, een extra training, een inhaalwedstrijd of een kickboksles. Die worden dan ook bij jou aangevraagd en gereserveerd.

De trainingen worden aan het begin van het seizoen over de velden verdeeld door de Technische Commissie, daar heb je geen omkijken naar. Wijzigingen daarin gaan altijd in overleg met jou en je handelt verzoekjes voor veldgebruik snel per mail af. De zaterdagse veldbezetting wordt in het oog gehouden door onze wedstrijdsecretarissen, dus jij bent contactpersoon voor de zondag t/m de vrijdag.

Het mooie van deze werkzaamheden is dat je zelf bepaalt waar je ze doet, dat kan makkelijk vanuit huis, maar kan natuurlijk ook gezellig bij BFC.

We schatten in dat je hiermee tijdens het competitieseizoen een halfuurtje per week bezig bent en heb je hiermee gelijk je BFC vrijwilligersdienst ingevuld. Slim dus!

Meer informatie en aanmelden kan bij Nanda: verenigingsmanager@bfc-bussum.nl