BFC zoekt 2 nieuwe jeugdcoördinatoren

 

Kom ons team van jeugdcoördinatoren versterken in de Ronald Koemankamer!

Voor het komende seizoen is BFC op zoek naar 2 nieuwe coördinatoren voor onze jeugdafdeling. Hieronder de vacatures.

BFC zoekt een nieuwe coördinator C-junioren

Onze zeer gewaardeerde Eric Termeulen heeft aangegeven te stoppen als coördinator C-junioren. Met ingang van komend seizoen zal Eric zitting gaan nemen in de toernooicommissie wat een tijdrovende bezigheid is.  Wij bedanken Eric voor zijn grote inzet als C-coördinator en wensen hem succes in zijn nieuwe taak de toernooien mede in goede banen te leiden!

Door het vertrek van Eric Termeulen zijn wij op zoek naar een nieuwe coördinator C-junioren. Wat doet deze C-coordinator? Hij/zij:

• is aanspreekpunt voor ouders, leiders, spelers, tegenstanders, voetbalzaken, bestuur en KNVB.

• helpt aan het begin van het seizoen bij het indelen van lagere C-teams, zorgt dat de teams kleding hebben een zoekt leiders.

• deelt samen met de andere coördinatoren (Cynthia Mackay, Marjo de Gooijer, Johan Heerschop, Eddy Bos en Anneke Frenk) de wedstrijden in en is  ’s zaterdags aanwezig in de Ronald Koemankamer op de tijdstippen dat de C-junioren hun wedstrijden spelen om te zorgen dat alles soepel verloopt.

• houdt contact met de tegenstander en met de KNVB.

•zorgt ervoor dat de wedstrijdpapieren aanwezig zijn en begeleidt de  tegenstanders.

•neemt  de kleding  in aan het einde van het seizoen.

Dit alles doe je in samenwerking met je medecoördinatoren en maakt je een belangrijke spil in de Ronald Koemankamer en de algehele organisatie van BFC.

Interesse? Neem dan contact op met Eric Termeulen (e.termeulen@ziggo.nl ) of jeugdvoorzitter Han Westerink (han.westerink@planet.nl )!

….. en een coördinator F-pupillen

Ons aller Marjo de Gooijer, erelid en o.a. coördinator F- en E-pupillen wil graag iets gas terug nemen na al die jaren en één van haar taken afstoten. Daarom zijn wij naast een coördinator C-junioren ook op zoek naar een andere verse kracht in de Ronald Koemankamer: een coördinator F-pupillen.

De taakomschrijving is dezelfde als die van de coördinator C-junioren (lees voor C-junioren F-pupillen).

Interesse? Neem dan contact op met Marjo de Gooijer (harry.marjo.degooijer@kpnplanet.nl ) of jeugdvoorzitter Han Westerink (han.westerink@planet.nl )!

Het bestuur