BFC pakt uit met nieuwe toernooivorm: BFC TALENT CUP

In de weekenden 17/18 juni en 1/2 juli komt BFC dit jaar met iets nieuws:

BFC Talent Cup

De Bussumse Football Club (BFC) mag zich één van de grootste voetbalclubs in het Gooi noemen. Met haar jeugdselectieteams streeft BFC een zo hoog mogelijk niveau na, waarbij de doelstelling er op is gericht om kwalitatief en prestatief op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen en elke individuele speler beter te maken. De sterrenstatus binnen het samenwerkingsverband met Ajax past in de doorontwikkeling die BFC doormaakt en zeer binnenkort worden ‘wij’ bekroond met het certificaat Regionale Jeugdopleiding.

De afgelopen jaren is fors geïnvesteerd in ons clubgebouw en onze kunstgrasvelden waardoor Sportpark Meerweg in Bussum inmiddels het predicaat Toptoernooiwaardig heeft verdiend.
Hoog tijd dus voor onze eigen Toptoernooien: BFC Talent Cup!

Wanneer: zaterdag/zondag 17 en 18 juni en zaterdag/zondag 1 en 2 juli

Waar: Sportpark Meerweg te Bussum

Wie: nieuwe selectieteams in de leeftijdsgroepen Onder-9 tot en met Onder-15

We hechten waarde aan betrokkenheid. Ook die van u!
 Hoewel de organisatie sterk leunt op vele vrijwilligers die BFC rijk is, heeft ook de term sponsoring een (noodzakelijk) plekje in ons draaiboek ingenomen. De bijbehorende mate van hospitaliteit, topscheidsrechters en een gevulde prijzenkast brengen extra kosten met zich mee. Om deelnemers en bezoekers, waaronder vele van onze trotse eigen leden, een aantal memorabele dagen te kunnen bieden hopen wij op de (financiële) steun van sponsoren en/of donateurs.
Zoals al in de flyer te lezen is zullen gerenommeerde namen ons sportpark bezoeken. Naar verwachting zal dit een verdere groei in naamsbekendheid teweeg brengen. Vanzelfsprekend zullen wij niet nalaten deze toernooien aan de grote klok hangen.Om jullie als sponsor of donateur deelgenoot te maken van deze unieke serie toptoernooien hebben wij een drietal sponsorpakketten samengesteld.

Geïnteresseerd? Mail dan naar bfctalentcup@outlook.com. Dan verstrekken wij nadere instructies en een opdrachtbevestiging om deelname als officieel partner van de BFC Talent Cup te bekrachtigen.

 

Graag tot ziens bij de BFC Talent Cup!