BFC levert 3 Godenzonen aan Ajax!

Al langer staat BFC bekend als kweekvijver van aanstormend talent. Wekelijks verzamelen de spreekwoordelijke mannen in lange jassen zich in grote getale langs de diverse zijlijnen om met meer dan gemiddelde interesse de ontwikkeling van ons Gooise gif en de blauwe draad gade te slaan. Tientallen uitnodigingen voor stageperiodes passeerden dit seizoen al de mailboxen en brievenbussen. Wat een fantastische ervaringen worden er opgedaan, hulde!

Voor drie BFC kanjers ging vorige week een droom in vervulling. Olivier Goedewacht (JO8-1), Oliver Koster (JO11-1) en Sian de Boer (JO13-1) kregen na een positief verlopen stage op De Toekomst in het bijzijn van hun ouders tijdens een afsluitend evaluatiegesprek te horen dat zij volgend seizoen Ajacied zijn. Aangenomen bij Ajax. Godenzonen!

BFC is er trots op om zowat hofleverancier te mogen zijn van een jeugdopleiding die niet alleen in eigen land, maar ook internationaal indrukwekkend hoog staat aangeschreven. De sterrenstatus van ons samenwerkingsverband blijkt meer dan terecht.

Olivier, Oliver en Sian, we vertrouwen erop dat jullie de komende maanden de nieuw verworven heldenstatus nog even in het blauwe tenue blijven etaleren. Nog heel even Azzurri. We wensen jullie vanzelfsprekend alle sportieve successen toe in en op De Toekomst en blijven jullie uiteraard volgen!

Technische Commissie