BFC Grote Clubactie kampioen

SONY DSCDinsdagavond heeft de Nationale Stichting De Grote Clubactie formeel en feestelijk de opbrengsten van de Grote Clubactie per club uitgereikt.  De actie heeft alle clubs in de regio Bussum, Naarden Huizen in totaal iets meer dan € 34.000 opgeleverd.

BFC eist met € 6.172,98 daar het leeuwendeel van op: onze opbrengst was bijna drie maal zo hoog als dat van de runner up in onze regio. De BFC-opbrengst is zelfs één van de hoogste uit heel Nederland! Dit ging ook aan de Nationale Stichting De Grote Clubactie niet ongemerkt voorbij. Zij plaatsten hier een uitgebreid bericht over in hun nieuwsbrief.

Voor deze topprestatie gaat uiteraard veel hulde en  dank aan het Grote Clubactie team: Toon Paulussen, Annet Nouwen, Bert Haagsman, Nancy de Graaf, Stefan Majoor, Henrike van Winsen en Jaap Veerman.  Bij de borrel na afloop van de uitreiking werden Toon Paulussen en Annet Nouwen dan ook door de overige clubs uitgehoord over het geheim achter hun succes.

De avond werd georganiseerd in Huizen op de vestiging van onze sponsor Opel / Fred Janssen. Via deze weg willen we ook hen nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid en de cheque.