BFC 7 tegen 7 gaat weer van start

Bij een ieder staat hij al enige tijd met krulletters in de agenda, de datum van de officiële seizoensopening. Vrijdagavond 6 september a.s. gaat de bal namelijk weer rollen in de inmiddels vaak gekopieerde maar nimmer geëvenaarde  7 tegen 7 competitie van BFC.

Om aan de enorme aanvraag  van ingeschreven teams te voldoen (22(!) om precies te zijn) zijn sinds vorig seizoen de competities onderverdeeld in een heuse Bavaria Eredivisie en een Kloosterman Eerste Divisie.

Kleurrijke equipes zoals Roze Duivels (runner up in de Eredivisie 2012/13), Black Lions (winnaar van het eerste seizoen 2011/2012, White Trash en de titelverdediger Good Old zullen de degens kruisen in de nieuwste editie van de Bavaria Eredivisie. Een treetje lager doen o.a. The Sharks, FC Zondag en Naarden & Co een gooi naar de prijzen.

Oud-keepers van vroegere selectieteams die nog altijd over de nodige katachtigheid beschikken, middenvelders met iets minder ‘laufpensum’, die vroeger 2 x in hun huidige lichaam gepast zouden hebben en kwikzilverachtige kalende linksbuitens, die nog altijd met de allure uit een vorig voetballeven tegenstanders het bos in sturen.

Voor iedereen is plaats op vrijdagavond aan de Meerweg, mits de geboortedatum vòòr de WK finale van 1978 ligt èn er een gezonde dosis gezelligheid wordt meegebracht. Minstens zo belangrijk als het sportieve aspect is namelijk de sociale rol die het 7 tegen 7 voetbal vervult. In het prachtig vernieuwde clubhuis worden na afloop van de wedstrijden na de derde nl. regelmatig ook vierde en vijfde helften gespeeld. Met name voor deze laatste helften heeft een team zich speciaal ingeschreven, te weten De Stamgasten. Een bezienswaardigheid op zich.

Wij hopen u binnenkort allemaal eens te zien op de vrijdagavonden bij Bussums Fijnste Club. Al was het alleen maar vanwege de gezelligheid.

Voor meer informatie (ondermeer omtrent inschrijvingen) kunt u terecht bij onze wedstrijdcoördinator, Richard Spermon (06- 31 766 777) richard.spermon@ziggo.nl.

Groeten,

Namens de organisatie

Han Westerink en Richard Spermon

 

Speeldagenkalender 2013-2014 7×7