Bedankt Roy Brok en welkom Sebas van Hoegee

Zoals inmiddels als bekend mag worden verondersteld gaat onze verenigingsmanager Roy Brok ons binnenkort verlaten. Vanwege uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verruilt Roy onze vereniging voor tennisclub Het Spieghel. Roy Brok was slechts kort bij BFC in dienst (sinds juli vorig jaar) maar heeft zich in deze periode, naar ieders tevredenheid, uitstekend gekweten van zijn taken. Wij begrijpen zijn keuze en wensen hem alle succes en plezier toe in zijn nieuwe werkkring!

Gelukkig konden we snel een goede vervanger vinden voor Roy. Het is Sebas van Hoegee geworden. Sebas start zijn werkzaamheden op maandag 9 maart aanstaande. Hieronder stelt hij zich voor. Wij wensen Sebas veel succes en plezier toe bij BFC!

Het bestuur

Sebas van Hoegee stelt zich voor

Hoi Ik ben Sebas van Hoegee en middels dit stukje wil ik me even aan jullie voorstellen. Als eerste wil ik even zeggen dat ik ontzettend veel zin heb in deze nieuwe uitdaging en dat ik er erg naar uitkijk om aan de slag te gaan als verenigingsmanager van zo’n mooie, grote en levendige vereniging.

FullSizeRender

Ik ben geboren en getogen in omgeving van Bussum en Naarden en mijn jeugd heeft altijd in het teken gestaan van veel sporten. Ik ben begonnen met voetbal bij Naarden ’79, het huidige NVC. Ik heb daar mijn hele jeugd gevoetbald en voetbal daar nu nog steeds in een vriendenteam. Verder tennis ik al vanaf de jeugd hier aan de overkant bij LTC de Meent. Ook kan ik erg genieten van een skivakantie en een stukje hardlopen.

Tijdens en na mijn school/studietijd heb ik altijd baantjes in de horeca gehad wat er uiteindelijk in heeft geresulteerd dat ik 4 jaar mede-eigenaar ben geweest bij Tapascafe Pulp in Bussum. Tot op dit moment ben ik nog werkzaam bij Moeke Spijkstra in Blaricum.

Na al die jaren in de horeca werkzaam te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe uitdaging en toen kwam deze kans voorbij. Na uitvoerig met Roy te hebben gesproken en erg fijne gesprekken te hebben gehad met het dagelijks bestuur van BFC wist ik het zeker, deze baan is wat voor mij. In deze functie kan ik mijn grote hobby sport combineren met al mijn horeca- ervaringen en mijn ervaring als ondernemer.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij BFC en jullie allemaal persoonlijk te ontmoeten in de kantine en te zien langs het voetbalveld.

Sebas van Hoegee