Astrid Schluter voorzitter lustrumcommissie BFC 100 jaar

Op 1 mei vierde BFC haar 97e verjaardag en binnenkort op 1 juli start het 98e verenigingsjaar. De tijd vliegt voorbij en over twee jaar wordt er al afgetrapt voor het 100e verenigingsjaar. De hoogste tijd om de voorbereiding voor ons eeuwfeest te starten.

We hebben in Astrid Schluter een enthousiaste, energieke en bovendien uitstekend geschikte voorzitter van de nieuwe lustrumcommissie gevonden om het 100-jarige bestaan van de vereniging voor te bereiden en uiteindelijk ook alle festiviteiten te begeleiden.

Astrid is al 13 jaar enthousiast aanvoerster van het BFC voetbalgezin Pels Rijcken. Haar vier kinderen: Thijs (20), Jelle (18), Mees (16) en Cato (12) hebben allen fanatiek in verschillende (selectie)teams gevoetbald. De combinatie van een drukke baan met directieverantwoordelijkheden en een groot gezin zorgen dat de zaterdagen bij BFC haar de nodige ontspanning en vooral heel veel gezelligheid bieden. Astrid heeft ondertussen een flink sociaal netwerk binnen de club opgebouwd. Afgelopen jaar draaide ze met veel inzet en plezier mee in de organisatie van het Gooise Meisjes Toernooi.

In de komende weken zal Astrid met hulp van Nanda Timmerman, onze verenigingsmanager, op zoek gaan naar enthousiaste leden voor de lustrumcommissie BFC 100 jaar! Als je nieuwsgierig bent en/of graag zou willen meehelpen, neem dan contact op met Astrid of Nanda of mail naar 100jaar@bfc-bussum.nl. Het is de bedoeling dat de lustrumcommissie BFC 100 jaar! een kleine slagvaardige commissie is. De lustrumcommissie zal daarbij veel gebruik maken van de bestaande kennis en kunde en creativiteit van de andere BFC commissies. De lustrumcommissie legt verantwoording af aan het Dagelijks Bestuur. Als je op de hoogte wilt blijven van de vorderingen van Astrid en haar lustrumcommissie houd dan de speciale webpagina van BFC 100 jaar! in de gaten.

Namens het bestuur,

Bernard Lindenhovius, voorzitter