Ajax trainingen op locatie

In het kader van ons samenwerkingsverband zal Ajax op woensdag 18 februari a.s. ons Sportpark Meerweg voor de tweede keer dit jaar aandoen onder het motto van “Ajax trainingen op locatie”. Grote coryfeeën als Heini Otto, Peter van der Hengst en Simon Tahamata zullen onze BFC-trainers voorzien van waardevolle tips & trucs.

Ajax trainingen op locatie

Graag nodigen wij alle trainers, leiders en scouts van BFC uit voor deze bijeenkomst.

Wanneer: Woensdag 18 februari, van 16:00 tot 18:00 uur.

Thema: “Aan- en meenemen i.c.m. passen en trappen”

Programma

16:00 uur: Opening in onze kantine

16:15 uur – 17:30 uur: Training op veld 1A
17:35 uur – 18:00 uur: Evaluatie en vragenronde in onze kantine

Wij vernemen graag een aanmelding bij tc-bfc@live.nl of wij op jullie kunnen rekenen.

Toelichting

Ajax voelt een verantwoordelijkheid voor verbetering van het jeugdvoetbal en is zich terdege bewust dat jeugdspelers hun eerste stapjes zetten bij de amateurclubs. Juist in deze fase kunnen technische vaardigheden, die toch de basis vormen van iedere voetballer, zo effectief mogelijk worden aangeleerd en ontwikkeld.
Bij de “Ajax trainingen op locatie” zal de trainersstaf “op locatie” veruit de meeste gevallen bestaan uit de combinatie van een oud Ajax speler (Ajax Ambassadeur) plus een door Ajax geselecteerde trainer. Waar mogelijk kan ook weleens een speler uit de Ajax opleiding aansluiten. De trainingen zijn bedoeld voor de onderbouw. Gegeven het belang van kwalitatieve training en individuele aandacht is er ruimte voor een beperkt aantal spelers per training. Deze spelers/teams zullen door de technische commissie van BFC worden aangewezen.
Wat Ajax betreft is het uitwisselen en delen van kennis, visie en ervaringen niet slechts een gunst, maar ook een verantwoordelijkheid van Ajax, namelijk om bij te dragen aan verbetering van het voetballandschap in Nederland. We hebben elkaar hierbij keihard nodig.
BFC en Ajax kijken samen uit naar een verdere verdieping van onze samenwerking.

Sportieve groet,
Technische Commissie