Ajax Talentendag bij BFC

Facebook visual Talentendagen op locatieBFC heeft de primeur van de eerste Ajax Talentendag op locatie. Op woensdag 16 september is sportpark Meerweg de plek waar jong voetbaltalent zich kan melden.

Alleen talenten geboren in 2007, 2008 en 2009 kunnen zich aanmelden voor de Ajax Talentendag. Scouts selecteren de grootste talenten voor het Ajax Talentenprogramma. Tijdens dit programma krijgen de talenten de kans om zich te bewijzen en door te stromen naar de jeugdopleiding van Ajax. Voor de meisjes verzorgen de Ajax-vrouwen een voetbalclinic.

Namens ‘gastheer’ BFC zijn alle spelers van de F1, F2, F3 en F4 automatisch ingeschreven voor de Ajax Talentendag. Omdat het aantal inschrijvingen voor de overige talentvolle BFC-spelers daarmee beperkt is zal voor de reguliere woensdagmiddagtrainingen voor schaduw- en breedteteams (E-, F- en Stadionpupillen) een aangepast programma worden verzorgd. Voor spelers geboren in 2009 (lees: Stadionpupillen) is nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Op www.ajax.nl/talentendagen kunnen talenten zich inschrijven.

Tijden de Ajax Talentendag worden ook tal van activiteiten georganiseerd voor spelers/speelsters die zich niet hebben opgegeven.