Afscheid Roy Majoor

roy meerweg

Gisteren, 18 februari 2014, namen wij afscheid van Roy Majoor. In de overvolle aula 2 van Crematorium Amersfoort spraken BFC-voorzitter Gert Olthof en vrienden van Roy, Eddy Bos en Elma van Leeuwen namens Jos Overman, warme woorden over de veel te vroeg overleden Roy Majoor, BFC-er in hart en nieren. Het verdriet was voelbaar en er vloeiden vele tranen.

Het was een waardige plechtigheid ter ere van een markant clublid, oud-eerste elftalspeler en geliefde BFC-er met ‘een hart van goud’. Na afloop van de plechtigheid was er in de kantine van BFC gelegenheid tot condoleren. Het was druk, heel druk en gaf iedereen de gelegenheid samen het verlies van Roy met de familie Majoor op Roy’s geliefde plek te delen.

Voorafgaand aan de plechtigheid reed Roy nog een keer langs ons clubhuis aan de Meerweg om afscheid te nemen. Langs de toegangsweg stonden vele BFC-ers. De BFC-selectie ontstak fakkels.

Het was een week waarin BFC in vereniging rouwde om het verlies van Roy Majoor en hem uiteindelijk met alle eer naar zijn laatste rustplaats begeleidde.

Wij wensen de familie Majoor alle sterkte het verlies van hun geliefde Roy te dragen.

 

meerweg roy

 

Foto’s: Anneke Frenk en Elma van Leeuwen