7×7 in de startblokken

Waar vele voetballers zich momenteel verschuilen achter hun zomerslaap zijn de organisatoren van de alom befaamde BFC 7×7 competitie alweer druk doende geweest achter de tekentafel om ook het volgende seizoen (de 6e jaargang!) tot een daverend succes te maken.

Om tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van huidige teams, het voetbalplezier op de vrijdagavonden hoog in het vaandel te houden en nieuwe leden maximaal te kunnen verwelkomen is de competitiestructuur gewijzigd. Met een nieuwe hoofdsponsor zal vanaf komend seizoen sprake zijn van maar liefst 3 divisies, te weten:

Hocras_Label+Payoff_FC

HOCRAS Eredivisie
De Harde Kern
De Hypotheekshop
Good Old
Naarden & Co
Red Bussum
SEG United
SV ’s Graveland 1
Vintage

HOCRAS Eerste Divisie
Black Lions
FC Zondag
Je Meent Het
Paul
The Sharks
Tikkie Takkie
Uit Zuid
White Trash

HOCRAS Tweede Divisie
Brandhout
De Zaal Uit
Kasian PVM
Naarden All Stars
Naardermeervogels
Raak
Redlum FC
SV ’s Graveland 2
The AA Team
TV United
TweePuntNul
Vote Company

– de samenstelling is zorgvuldig tot stand gekomen en gebaseerd op de prestaties van de voorbij 3 jaargangen.
– de Hocras-Eredivisie en Hocras-Eerste Divisie spelen beiden een dubbele competitie (totaal 14 wedstrijden, ‘uit’ en ‘thuis’ dus).
– de Hocras-Eredivisie en Hocras-Eerste Divisie spelen telkens op dezelfde speelavond, waarmee ons sportpark dus vol bezet is.
– de Hocras-Tweede Divisie bestaat vooralsnog uit 12 teams. Alle teams treffen elkaar één keer.
– in de Hocras-Tweede Divisie is (dus) nog ruimte voor maximaal 2 teams. Wanneer zich voor aanvang van de competitie (uiterlijk 19 augustus) nog teams aanmelden kunnen deze alsnog worden toegelaten, met dien verstande dat altijd sprake zal moeten zijn van een even aantal deelnemende teams.

De eerste aftrap staat gepland op vrijdag 2 september (Ere- en Eerste Divisie). We kijken uit naar wederom een succesvol seizoen. Voor eventuele vragen kunt u altijd bij ons terecht: 7×7@bfc-bussum.nl

Sportieve groet,

BFC 7×7, 35+ Commissie