7 tegen 7 van start met eredivisie en eerste divisie

Na een succesvol eerste seizoen gaat de 7 tegen 7-competitie weer van start bij BFC.  De eerste speelrondes zijn op 14 en 28 september.
In het nieuwe seizoen doen er 19 teams mee. Om die reden wordt er gespeeld in twee poules: de Bavaria Eredivisie 7 tegen 7 en de Q1905 Eerste divisie 7 tegen 7. Bij de poule-indeling is uitgegaan van de uitslag van vorig seizoen. Komend seizoen kan er uiteraard gepromoveerd en gedegradeerd worden.

De leiders van de teams zijn inmiddels geinformeerd over het nieuwe seizoen en zullen hun spelers nadere informatie geven. Deelnemers aan de 7 tegen 7-competitie die nog geen lid zijn van BFC wordt gevraagd om zo snel mogelijk een aanmeldingsformulier in te vullen en af te geven bij BFC. Graag op het formulier vermelden dat het om 7 tegen 7 gaat. Let op: er dient een kopie legitimatiebewijs te worden bijgevoegd. De contributie bedraagt € 90,—p.p.

Er is nog een aantal Q1905 tenues beschikbaar voor nieuwe teams. Neem voor meer info contact op met Ferry Hendrikse (06-28338847 voetbalzakenbfc@live.nl)

Kijk hier voor het complete speelschema voor de Bavaria Eredivisie, voor de Quick Eerste divisie en de reglementen.

Namens de organisatie,

Han Westerink