500e lid ingeschreven bij 7×7 competitie

Afgelopen vrijdag 5 oktober heeft Frank Visser zich als 500e lid ingeschreven voor de interne 7×7 competitie op vrijdagavond. Frank is voormalig speler van het vlaggenschip van SDO. Richard Spermon, wedstrijdcoördinator van de 7×7 competitie bij BFC, was aanwezig bij deze bijzonder inschrijving om hem een warm welkom te geven.

Wij zijnheel trots op het bereiken van deze mijlpaal. Al 8 seizoenen heeft BFC een eigen interne 7×7 competitie voor 35+ senioren. Deze interne competitie is de grootste van Nederland. Dit unieke concept stond eerder al in de landelijke spotlights door een item op televisie bij RTL. Ondertussen is deze interne flink gegroeid en vier divisies rijk.

De komst van Frank laat zien dat deze competitie niet alleen open staat voor oud-spelers van BFC, maar ook voor voetballiefhebbers die bij andere clubs hebben gespeeld of zelfs géén voetbalervaring hebben. De indeling in vier divisies zorgt ervoor dat iedere team op zijn gewenste voetbalniveau kan spelen. Zo kan Frank als oud-speler van SDO1 met zijn team in de hoogste divisie, de Freeroad Eredivisie uitkomen.

Frank speelt mee in het vriendenteam van leider Nico de Graaf. Dit team, De Hypotheekshop, maakt al 7 seizoenen lang met veel plezier deel uit van de 7×7 competitie. Frank heeft zijn debuut in een sportieve en doelpuntrijke wedstrijd gevierd met uiteindelijk een 10-7 overwinning door De Hypotheekshop. Na afloop werd de overwinning van Franks team in de ‘derde helft’ uiteraard uitgebreid nabesproken onder het genot van een hapje en drankje in het clubhuis van BFC. De derde helft levert voor de meeste teams de nodige gezelligheid op en mooie afsluiting met voetbalvrienden van een drukke werkweek.

Wij zijn erg blij dat wij deze mijlpaal bereikt hebben. Op 14 december staat een ‘dubbelprogramma’ van de 7×7 competitie gepland. Wij gaan die avond een feestelijk tintje meegeven ter gelegenheid van het bereiken van deze mijlpaal.

Wij willen iedereen bedanken die meehelpt aan het succes van deze 7×7 competitie: in het bijzonder het horecateam en de scheidsrechters alsook de drie divisiesponsoren: Freeroad, Gatorade en PVM Notarissen. Als laatste spreken wij een speciaal dankwoord uit voor Richard Spermon. Hij is de drijvende kracht en motor achter onze 7×7 competitie.

Bernard Lindenhovius – voorzitter