Regionale BFC Talentendag

Regionale BFC Talentendag
Woensdag 14 maart 2018

 

De Bussumsche Football Club (BFC) mag zich één van de grootste voetbalclubs in het Gooi noemen. Met haar jeugdselectieteams streeft BFC een ambitieus niveau na, waarbij de doelstelling er op is gericht om kwalitatief en prestatief op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen en elke individuele speler beter te maken.

De sterrenstatus binnen het samenwerkingsverband met Ajax en de officiële certificering als Regionale Jeugdopleiding zijn concrete bevestigingen van het huidige reilen en zeilen bij BFC. De jeugdselectieteams in de onder- en middenbouw spelen allen op het hoogste amateurniveau van Nederland en vallen ook op door hun spelopvatting en discipline.

Vorig seizoen verlieten elf jeugdspelers de club om bij een BVO te gaan spelen en ook nu is al duidelijk dat een groot aantal BFC-talenten komend seizoen de stap naar een BVO gaan maken. BFC heeft geen moeite met die belangstelling van de BVO’s. Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden en BFC is er trots op om daarin een (kleine) rol te vervullen door het aanbieden van een zo goed mogelijke voetbalopleiding.

Om haar niveau te handhaven, ondanks het wegtrekken van de beste spelers naar de BVO’s, zoekt BFC nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden. Mede daarom organiseert BFC op woensdag 14 maart 2018 in nauwe samenwerking met opleidingspartner Ajax een BFC Talentendag voor regionale talenten.

Ben jij een talentvolle regionale speler (niet lid van BFC) die hoopt in seizoen 2018-2019 in aanmerking te kunnen komen voor een hoogste selectieteam van je geboortejaar bij BFC?

Schrijf je in via het mailadres van onze Technische Commissie: tc-bfc@live.nl

Vermeld bij inschrijving naam, geboortedatum, huidige club/team, woonplaats en voorkeurspositie. NB: ook keepers zijn méér dan welkom!

Ter bevestiging sturen we je een bericht of we jouw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, inclusief nadere informatie.

Programma Talentendag:
16:15 uur – 17:30 uur: geboortejaren 2010 en 2011 (de nieuwe JO9 en JO8)
17:30 uur – 18:45 uur: geboortejaren 2008 en 2009 (de nieuwe JO11 en JO10)
17:30 uur – 18:45 uur: geboortejaren 2006 en 2007 (de nieuwe JO13 en JO12)
18:45 uur – 20:00 uur: geboortejaren 2004 en 2005 (de nieuwe JO15 en JO14)

Staat je geboortejaar er niet bij, mail dan ook gerust. Dan zoeken we naar een passende oplossing.

De activiteiten staan onder leiding van huidige selectietrainers van BFC, maar schrik niet, want op de velden en vanaf de zijlijnen lopen er ook Ajax scouts rond die BFC helpen waarnemen.

Wij vertrouwen erop dat deelnemers aan de BFC Talentendag zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging dan wel de huidige trainer/coach inlichten over de deelname aan deze activiteit.
Graag tot woensdag 14 maart!

Technische Commissie BFC
tc-bfc@live.nl