26 juni 2016: BFC Familietoernooi

Op zondag 26 juni aanstaande staat het jaarlijkse familietoernooi en vrijwilligers-BBQ op het programma. Family Food Football poster

Dit gezellige 7 x 7 toernooi zal bestaan uit wedstrijden van 20 minuten, met je eigen samengestelde team BFC’ers en familie/vrienden. Aansluitend vindt er een BBQ plaats,  waar wij ook onze vaste vrijwilligers voor uit willen nodigen, als dank voor hun grote inzet het afgelopen seizoen. Zij worden hierover nog verder geïnformeerd.

 

Deelname aan BBQ bedraagt € 10,00 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen.

(Uiteraard BBQ-en de vrijwilligers mee op kosten van BFC).

De avond zal worden opgeleukt door DJ Bas Koperdraad, die deze gezellige en sportieve middag van een gezellig deuntje zal voorzien.

Voor de allerkleinsten is er een springkussen èn er kan worden gestreden om de Schot Cup: wie heeft het hardste schot? En natuurlijk is er een originaliteitsprijs voor het team dat zich het leukst heeft uitgedost!

Opgave van de teams èn betaling voor de BBQ dient voor 12 juni aanstaande te geschieden.

 

Voorwaarden voor inschrijven van een team zijn:

  • Minimaal 2 BFC leden.
  • Minimaal 2 kinderen onder de 14 jaar.

 

Aanvang toernooi: 14:00 uur (aanwezig om 13.30 uur)

Aanvang BBQ: 18:00 uur

 

Opgeven via bfcevenementen@gmail.com of het inschrijfformulier afgeven bij Harry Puyk in de kantine. Er liggen tevens een aantal exemplaren van het formulier bij Harry die daar ter plekke kunnen worden ingevuld.

 

De betaling voor de BBQ dient tevens plaats te vinden bij Harry (in een gesloten envelop en per team).

 

Voor vragen kunt u terecht bij bfcevenementen@gmail.com of bij Dico Knevel: 06-42113506