Kledingfonds

 1. Faciliteiten en gebruik kledingfonds BFC
  Voetbalvereniging BFC heeft voor de gehele jeugd en de Senioren een kledingfonds. Elk (jeugd)lid krijgt hetzelfde wedstrijdtenue (shirt, short en sokken). De selectiespelers van BFC krijgen een selectiepakket (trainingspak, presentatiejasje, tas, en trainingssetje (short, broekje en sokken)
  De kosten van het kledingfonds bedragen € 30,00 en worden aan het begin van het seizoen voldaan. Voor de selectiespelers zijn de kosten van het selectiepakket onderdeel van de selectietoeslag
  Regels gebruik kleding
  Alle kleding wordt aan het begin van het seizoen verstrekt en aan het einde weer ingenomen. Zo is er jaarlijks een kwaliteitscontrole. De kleding is eigendom van BFC en is in bruikleen bij de spelers. Zij gaan zorgvuldig met deze kleding om en zijn daarvoor verantwoordelijk.
  • Het wedstrijdtenue mag alleen worden gedragen tijdens BFC wedstrijden.
  • Het selectiepakket dragen de selectiespelers tijdens en rond BFC-trainingen en BFC- wedstrijden en niet tijdens andere gelegenheden. Ook de jas wordt alleen gedragen bij BFC activiteiten.
  • De tas kan gebruikt worden bij wedstrijden en trainingen, maar is dus geen gym- of vakantietas.
  Ieder team is samen met haar leider verantwoordelijk voor de wedstrijdsets. Het is aan de leider hoe hij dit met het team organiseert. De leiders krijgt een teamtas met outfits aan het begin van het seizoen en levert dit aan het einde weer in bij kledingbeheer. De leider is eindverantwoordelijk voor het inleveren van de wedstrijdshirts. Kleding die kapot is, versleten, mist of vuil is wordt in rekening gebracht bij de teamleider die dit met het team verrekent
  Selectiespelers zijn zelf verantwoordelijke voor hun eigen kledingpakket. Zij tekenen hiervoor en zijn daarmee persoonlijk verantwoordelijk.
  De wasvoorschriften van het kledingplan vindt u hier: WASVOORSCHRIFTEN KLEDING BFCdocx
  Kleding verloren, kapot of de verkeerde maat?
  Hiervoor kunt u terecht bij kledingbeheer. Mail u hen met uw vraag of verzoek en Afhankelijk van de voorraad kunt u snel bij hen terecht voor andere of nieuwe kleding. Als kleding vervangen dient te worden omdat het kapot is door verkeerd gebruik brengt BFC kosten in rekening die contact voldaan dienen te worden.
  Voor selectiespelers geldt dat bij inleveren van de kleding de tas met kleding wordt gecontroleerd. Als kleding vervangen dient te worden door verkeerd gebruik wordt de vervangingswaarde ingehouden van de getekende incasso.Ook als een speler stopt met voetballen en niet al zijn kleding inlevert, wordt de ontbrekende kleding in rekening gebracht.
  De kosten van het vervangen van BFC kleding:
  Wedstrijdkleding
  Wedstrijdshirt
  € 15,00
  Wedstrijdbroekje
  € 10,00
  Wedstrijdsokken
  € 6,50
  Keepersokken
  € 5,00
  Keepershirt
  € 25,00
  Keepersbroek lang
  € 25,00
  Keepersbroek kort
  € 25,00
  Selectie- en trainerskleding
  Trainingsset (shirt en kort broekje)
  € 20,00
  Trainingssokken
  € 7,50
  Trainingsbroek lang
  € 20,00
  Traingingstrui
  € 22,00
  Bomberjack
  € 50,00
  Polo
  € 19,00
  Coachjas
  € 50,00
  Diversen
  Teamtas Trolley
  € 40,00
  Teamtas (zonder wieltjes)
  € 25,00
  Selectietas
  € 20,00
  Borgbal
  € 17,50
  Waskosten
  € 20,00

  Trainerskleding:
  Ook trainers krijgen bij BFC een kledingpakket. Zij krijgen deze kosteloos en persoonlijke verstrekt en houden in principe hun kleding zolang zij aan BFC verbonden zijn.
  Als een trainer stopt met zijn/haar werkzaamheden bij BFC wordt alle verstrekte kleding ingeleverd. De trainer is daarvoor zelf verantwoordelijk. Kleding die niet wordt ingeleverd wordt d.m.v. de getekende incasso in rekening gebracht.
  Ook voor de trainers geldt dat kleding die kapot is, versleten is of mist in rekening wordt gebracht.

  Contactgegevens Kledingbeheer: kledingbeheer@bfc-bussum.nl