BFC JO11-2: Man of the match scoort de hattrick

De O11-2 trad met een lekker zonnetje aan tegen Driebergen onder 11-1, een team met evenveel punten in de competitie.

Het werd een spannende pot, waarbij onze mannen het betere van het spel hadden. Driebergen echter wist uit een eerste aanval direct te scoren. BFC speelde fris en fruitig, maar had veel moeite met scoren. Gedurende de eerste helft werden liefst 7 goede kansen onbenut gelaten. Het was maar goed dat goalie Simon in goede vorm stak anders was de achterstand bij rust zelfs nog groter geweest.

Stralende man of the match met een heuse hattrick!

Na rust was het Sam die de ban brak en 1-1 aantekende. De O11-2 ging daarna vrolijk door met het missen van mooie kansen, die met goed aanvalsspel keer op keer werden gecreëerd. Gelukkig was het wederom Sam die wel het net wist te vinden en BFC op een terechte 2-1 voorsprong bracht.

En weer was het maar goed dat Simon mooie reddingen verrichtte, omdat Driebergen aanzette en op jacht ging naar de gelijkmaker.

Trotse papa! Haal dat vingertje maar weg, want hij heeft super gekeept!

Super verdedigd! Hij stond er steeds weer!

 

Het enthousiast meelevende publiek werd in diepe rouw gedompeld toen vlak voor tijd toch nog een tegentreffer viel  en een gelijkspel onvermijdelijk leek. Man of the match Sam dacht daar echter anders over en wist ver in blessuretijd de dik verdiende winnende te scoren!

Een compliment naar het hele team! Geniet van de vakantie en tot 5 mei tegen Delta Sports uit.