JO10-2 pakt cadeautjes uit

BFC JO10-2 – Zuidoost United JO10-1   6-1

Safouane 3x, Sophie 2x, Teun

Zaterdagmiddag werd er met een prima temperatuur en een heerlijk voorjaarszonnetje afgetrapt voor de derde competitiewedstrijd in de laatste fase van deze competitie. Hoe fijn was het om weer compleet te zijn, het tweede cadeautje na het mooie weer. Na een aantal weken incompleet te zijn geweest door ziekte en blessureleed was iedereen weer aanwezig. Weliswaar niet allemaal fris en fruitig maar toch compleet.

Nadat er in de kleedkamer gezongen was voor de jarige Sophie werd de jongens meegegeven dat het tijd werd zichzelf te belonen. Zichzelf een cadeautje te geven, voor het harde werken wat ze doen. De laatste paar wedstrijden werd er echt goed gevoetbald maar aan het eind moesten we de punten delen of leden we een nipte nederlaag. Dat ze met een overwinning ook de coach, leider en het talloze publiek zouden belonen, is niet eens genoemd. Het zichzelf een cadeautje geven sprak al voldoende aan ;-).

Met Zuidoost United hadden we weer een bekende tegenstander, in Amsterdam hadden we 2-1 verloren van deze jongens. Makkelijk zou het niet worden maar gezien de al eerder beschreven stormachtige ontwikkeling, moest het toch zeker lukken. Direct na de aftrap ontstond er een ware stormloop richting het doel van United terwijl elke tegenaanval van hun nog voor de middenlijn ten einde kwam. Nadat een drietal levensgrote kansen gemist werd in de eerste tien minuten werd het een beetje onrustig langs de kant. Toch niet weer het beste van het spel hebben maar na afloop met lege handen staan…? Gelukkig werd hierna het een na het andere cadeautje uitgepakt, schitterende doelpunten, messcherpe aanvallen en onverzettelijk verdedigen. De tegenstander werd er moedeloos van en raakte ietwat gefrustreerd wat ze in woord en daad lieten blijken. Ook nu bleek de groei van deze jongens, ze bleven onverstoorbaar doorgaan waar ze mee bezig waren. Duels winnen, snel de vrije man zoeken en vinden, bewegen zonder bal, scoren eigenlijk alles zat er wel in! Het is niet voor niets dat een ieder blijft “hangen” bij de wedstrijden van dit team. Eenmaal vijf minuten gekeken ben je verkocht. Volgende week zijn we te  gast in Baarn bij TOV, aanvang 08:30. Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd om te supporteren.

PdV