JO10-2 een maatje te groot voor TOV JO10-1

TOV JO10-1 – BFC JO10-2    1-6

Sophie 3x, Safouane, Sam, Kai

“Jullie zijn echt een maatje te groot voor ons, wat een fantastische voetballers hebben jullie. Zou willen dat mijn team zo samen zou kunnen spelen”.

Mooie woorden van een sportieve verliezer, maar moest er wel even over nadenken. Had volgens mij een van de slechtste wedstrijden van dit team gezien, al was het resultaat goed. Natuurlijk dit niet uitgesproken tegen de tegenstander, nergens voor nodig. Maar toch…? Ook de vaste fans vroegen zich na afloop af wat er met de jongens aan de hand was, zeker de eerste helft was niet best. Was het te vroeg, aanvang 08:30, was het de wind, focus? Ongetwijfeld een combinatie van dit alles maar toch blijft er iets knagen. Moet er iets aangepast/aangescherpt worden, tijd voor een groepsgesprek?

Misschien is de focus voor de wedstrijd nog voor verbetering vatbaar 😉

Natuurlijk niet! Er is nog steeds ontwikkeling. In het begin van het seizoen speelden we ook niet goed tegen mindere tegenstanders en verloren we zelfs. Nu winnen we “gewoon” met 6-1. En misschien was het niet zo goed als de laatste weken, als team pakken ze dit super op. Er is altijd wel iemand die het team op sleeptouw neemt. En goed voorbeeld doet gelukkig nog steeds volgen! Dus de komende weken gaan we lekker zo door. De KNVB is net zo wispelturig als deze jongens met een aankomend competitie programma op 8-4, 22-4 en 13-5. We hopen dat we met hulp van de tegenstanders dit iets passender kunnen maken dus hou vooral het programma in de gaten als vaste toeschouwer.

PdV