Evenementencommissie

Doel van de evenementencommissie:

De evenementencommissie zal een actieve en betrokken rol spelen bij de evenementen die dit seizoen op BFC plaats zullen gaan vinden. Deze commissie heeft de ambitie om alle leden, naast het voetbal, ook andere activiteiten aan te bieden. De evenementencommissie streeft ernaar om voor elke leeftijdscategorie per seizoen een passend evenement te organiseren. Er zijn inmiddels al een aantal ideeën omgetoverd tot leuke evenementen.

Belangrijkste taken:

  • Organisatie van jaarlijks terugkerende evenementen als het familietoernooi, Paasfeest, nieuwjaarsreceptie/wedstrijden.
  • Per seizoen de organisatie van relevante evenementen, denk aan de dartcompetitie die de naam van overleden clubman Roy Majoor draagt of het afsluitende senioren toernooi met afscheid van selectiespelers.
  • In overleg met penningmeester per evenement een passende begroting indienen en kijken of het beoogde evenement haalbaar is.

Contactgegevens:

De evenementencommissie bestaat uit een gemixte groep van enthousiaste leden.

FunctieNaamE-mailadres
bfcevenementen@gmail.com
VoorzitterDico Kneveldico_knevel@hotmail.com
SecretarisSebastiaan Baassebastiaanbaas@hotmail.com
Ad van den Noordac.noord@live.nl
Jostein Ohmjostein.ohm@gmail.com

Nancy de Grootnancydegroot2324@ziggo.nl
Marc de Graafmarcdegraaf@upcmail.nl

Mocht je ideeën voor een activiteit of evenement hebben, dan kan dit gemaild worden naar bfcevenementen@gmail.com, dan kunnen wij kijken of wij daar iets mee kunnen doen.